El vez

Jeg er en 34-årig københavnersnude der, når jeg ikke hænger ud på filmz, arbejder med kundeservice i en lille it-virksomhed.

Da 'Bogart' stoppede på DR gik alle filminteresserede en mørk tid i møde. Jeg besluttede mig for at mit liv var for kort til fjollede tv-værter og det tog ikke mange klik før Filmz erstattede Frid når jeg skulle opsnuse min daglige dosis filmnyheder og debatter.

Når folk spærrer øjnene op ved synet af reolen fuld af dvd'er, er det rart at kunne logge på forumet og se at der heldigvis er masser andre filmnørder ude i det ganske land, der er lige så mærkelige som én selv.

For mit vedkommende har dvd feberen ikke raset ret længe, men den tog for alvor fart da jeg fik udstyret hjemmet med et billigt surroundanlæg (nu udskiftet med et dyrere) og et 32" fjernsyn (fjernsyn? hvad er det lige?). Jeg tror forklaringen var meget enkel: Jeg havde meget svært ved at tage del i filmoplevelsen, hvis den ikke var lig med en fuldstændig omsluttende oplevelse. Af samme grund er de film jeg nyder mest som regel nyere film med vægt på sanseindtrykkene.

Seneste kapitel i mit liv som fritidsfilmnørd har foregået med at anmelde lidt for Filmz, hvilket dog er sat i bero pga. tidsmangel. Anmeldelserne kan ses nedenfor ved at klikke på det dertil indrettede faneblad :)