Gravatar

#1 filmz-Bruce 14 år siden

Kunne godt tænke mig at høre, hvem her på forum'et, som roder med IT udvikling eller andet indenfor IT. Og nej, jeg har ikke til hensigt at kapre folk til det firma jeg er ansat i :) Ren interesse, om man deler teknologi platform og "hvad der rører sig" i markedet.

Er selv gammel Cobol, CSP, Informix, SAP "mand", som "konverterede" til .NET i 2001 og i dag roder med C#, Sharepoint, SQL Server og Linq. Jeg er formentlig generalist fremfor specialist typen, hvilket der både er fordele og ulemper ved.
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#2 filmz-Utyske 14 år siden

Jeg sidder i Arbejdstilsynes IT-support og har en masse forskellige ansvar efterhånden, bl.a. lokaladmin for digital signatur, mobil- og IP-telefoni og skal snart på kursus i IT-sikkerhed, da mine chefer føler at vi har brug for lidt fokus på det område.

Og så har jeg en baggrund i en masse arbejde hos Cybercity og TDC, samt et par andre udbydere og var supportmedarbejder hos Dell i et års tid, så det meste af min "karriere" (brrr.. fælt ord) har ligget i support.
De har ikke opfundet mange skarpe knive.. i skuffen og så er de jo ikke særlig stærke. De er skæve og vinde.. af fuld.
Gravatar

#3 dyg 14 år siden

Jeg sidder i en halvstor privatejet software-virksomhed, hvor jeg er udvikler. Mit fagområde har indtil nu været udvikling af programmer til at yde support til elektronisk krigsførsel.

Rent teknisk sidder jeg og koder i C#, mens vores underliggende database er en dejlig stor Oracle 10g.
"Og hvem vil ikke gerne guffe Klaus Kinski??" - evermind
Gravatar

#4 bullettooth 14 år siden

Jeg arbejder med salg og support af software til offline programmering til laserskærer, kantpresser og bukkerobotter. En stor del af arbejdet er at implementere og installere disse løsninger hos kunder. Så roder ikke med udvikling af software, det har vi vores gode kollegaer hos Trumpf i tyskland til, jeg nøjes med at pille i kundernes servere og installere en masse sjove ting der giver IT admins grå hår i hovedet...... ;-)

Skriv ny kommentar: