Gravatar

#1 DrinkThatMilkshake 14 år siden

Halløjsa

I er sgu så kloge så jeg tænkte jeg ville tage mit problem over til Filmz :). Jeg er på udkig efter en DVD afspiller der er regionsfri og rimelig billig da jeg er på SU. Hvis den også kan spille (regionsfri) blu-ray er det bare et ekstra plus men ikke nødvendigt. Hvad skal man kigge efter? Er det at den både har NTSC og PAL signal eller står det mere kryptisk? Eventuelt egne erfaringer..

Håber i har svar :)
Gravatar

#2 Notional 14 år siden

De fleste afspillere idag kan klare det du søger. Det er mere når vi når Blu ray, problemet begynder. Meget få kan gøres regionsfrie og de koster (3k+). Almindelige, der kun kan tage reg. B er dog noget billigere. Husk dog at mange amerikanske udgivelser er regionsfrie og kan ses på lister:
http://bluray.liesinc.net/
Problemet med socialisme er, at før eller siden løber man tør for andre menneskers penge - Simon Emil Ammitzbøll
Gravatar

#3 DrinkThatMilkshake 14 år siden

Ja, men idioten her har jo købt American Psycho, blu-ray, på amerikansk region. ;) Hvordan ser jeg de regionsfrie afspillere hvis jeg ser på DVDpriser for eksempel?
Gravatar

#4 Notional 14 år siden

Det finder du slet ikke på dvdpriser. Oppos afspiller koster 5k, men de kommer snart med en ny og billigere model (sikkert stadig over 3k). Så kan man købe modificeret afspillere baseret på Sony eller Panasonic, men de koster alle over 2k. Det kræver lidt googling.
Problemet med socialisme er, at før eller siden løber man tør for andre menneskers penge - Simon Emil Ammitzbøll
Gravatar

#5 filmz-Utyske 14 år siden

Laserdisken.dk sælger Panasonic BD-afspillere, der regionsfri ved køb. Jeg er stødt på en anden afspiller, der er regionsfri fra fødslen og forholdsvis billig, men jeg kan desværre ikke huske navnet på den p.t.

Recordere.dk havde dog en artikel om den på et tidspunkt og jeg mindes at have set, at cdon.dk sælger dem.
De har ikke opfundet mange skarpe knive.. i skuffen og så er de jo ikke særlig stærke. De er skæve og vinde.. af fuld.

Skriv ny kommentar: