Gravatar

#1 natterjack 15 år siden

Hej, opdagede lige jeg kan få mit kabel-tv digitalt, hvis jeg smider en DVB-T modtager på, men der er sgu så mange at vælge imellem, så ville høre om i har nogle forslag.
Gravatar

#2 filmz-Kadann 15 år siden

Så vidt jeg ved, skal du bruge en DVB-C, ikke T - hvis jeg ikke husker helt galt er T kun til brug med alm. antenner, ikke kabel-tv.
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#3 natterjack 15 år siden

Iflg. min udbyder er det DVB-T: http://www.comx.dk/Render.aspx?PageId=445
Gravatar

#4 McPeter 15 år siden

Så har de tydeligvis ikke en dyt forstand på det produkt de sælger...

"DVB systems distribute data using a variety of approaches, including by satellite (DVB-S); cable (DVB-C); terrestrial television (DVB-T)..." etc...
http://en.wikipedia.org/wiki/Dvb

Satelite og cable giver sig selv. Terrestrial betyder via luftbåret antennesignal (eller radiobåret om man vil). Det vil altså sige det man modtager med en stue/tag-antenne.

Nu ved jeg ikke hvordan comx.dk fungerer, men de skriver at de sender signalet via fiberkabler. Derfor er mit bedste bud at det i virkeligheden er DVB-C (cable) de benytter.

Men jeg ville nok lige kontakte deres kundeservice eller nogen med forstand på det. For det er meget selvmodsigende på deres website i hvert fald...
Mit film site: http://www.filmtips.dk/
Gravatar

#5 McPeter 15 år siden

Ah der var en "læs mere" knap på deres hjemmeside:

"Den tekniske løsning er en nyudviklet modulator som er baseret på DVB-T-standarden. Denne standard er tiltænkt modtagelse via en tag- eller stueantenne men kan fint anvendes til kabel-tv net. Modulatoren gør det muligt at lave et digitalt spejl af alle de analoge kanaler og er meget attraktiv, da den kan forsynes direkte fra ComX’ IP-platform, så de IP-baserede kanaler nemt konverteres og udsendes til kunderne i DVB-T format."

Lader til man åbentbart godt kan sende DVB-T via kabel, men det er i hvert fald ikke normalt...
Mit film site: http://www.filmtips.dk/
Gravatar

#6 filmz-vassago 15 år siden

Men ikke desto ret smart - så kan man f.eks benytte en PS3 til at optage tv-programmer, og de fleste andre producenter gør også brug at DVB-T standarden til deres HDD-recordere
"For me, the cinema is not a slice of life, but a piece of cake" - A. Hitchcock

Skriv ny kommentar: