Gravatar

#1 filmz-vassago 15 år siden

Jeg har lidt bøvl med en fladskærm, en Sony Bravia KDL-40E4000, når man ser film på den, så er der af og til nogle skift i lys-/sortniveauet. Det er kortvarigt, ser ud som om at den springer mellem noget theater-mode og normal-mode - men alt skulle være slået fra, auto det ene og andet, samt lysmåleren... Nogen der har oplevet noget lign.?
"For me, the cinema is not a slice of life, but a piece of cake" - A. Hitchcock
Gravatar

#2 McPeter 15 år siden

Hmm - jeg har en 40W4000 - synes ikke umiddelbart jeg har bemærket noget. Kan godt prøve at holde ekstra øje med det og skrive hvis jeg finder noget lignende...
Mit film site: http://www.filmtips.dk/
Gravatar

#3 Notional 15 år siden

Er der noget dynamisk kontrast aktiveret?
Problemet med socialisme er, at før eller siden løber man tør for andre menneskers penge - Simon Emil Ammitzbøll
Gravatar

#4 filmz-vassago 15 år siden

Måske, nu har jeg lavet en full reset - og slået alt fra under billed-menuen samt feature/strøm-menuen. Så må jeg jo lige tjekke om det var der var problemet lå. Jeg har dog nu hørt fra andre end dig, at det meget vel kunne være problemet at netop dynamisk kontrast måske har været slået til.

Er i øvrigt ret overrasket over, at billedet og sortniveauet er så godt som det er. Savner dog lidt, at man kan kalibrere noget mere (har godt nok ikke haft det store behov) - er der mon noget service-menu som en ISF-kalibrator kan justere mere i?
"For me, the cinema is not a slice of life, but a piece of cake" - A. Hitchcock
Gravatar

#5 Patriarch 15 år siden

Jeg overvejer at nappe en E4020 når jeg har lidt ready cash. Jeg er nu mest til Plasma, men designet er så forfærdigt på den nuværende genration at jeg må nappe noget mere elegant.

Helst ville jeg have en den nye Pioneer, men den fås som 50 tommer som mindste størrelse! Jeg tog den gerne, men så sulle jeg smide konen ud... Og hvis ikke hun betalte haldelen af vores udgifter så var det nok også det jeg gjorde ;)
“Extraordinary claims require extraordinary evidence.”
Gravatar

#6 filmz-vassago 15 år siden

#5: Designet er udelukkende årsag til at jeg ikke købte en PZ80 eller PZ85. Designet på PX80 kunne jeg rigtig godt lide, ens tykkelse på rammen hele vejen rundt, simpelt design - hvor de nye er gået over til shiny plastic shit - som ser mega-bulet ud når lyset rammer skærmen, og derudover så runder rammen også mærkeligt nu.

Jeg overvejede at vente på at deres 100Hz model, men var ikke så interesseret i mer-prisen, så røg der også lige et 200Hz på markedet, og så tænker man jo, at man bare vil komme til at vente på den næste, og den næste :) Det må holde til der kommer noget OLED der er til at købe for penge.
"For me, the cinema is not a slice of life, but a piece of cake" - A. Hitchcock
Gravatar

#7 Patriarch 15 år siden

Er du ellers glad forTV'et? Spiller du også på den? I så fald hvordan med motion-blur? Det er jeg ret overfølsom overfor.
“Extraordinary claims require extraordinary evidence.”
Gravatar

#8 filmz-vassago 15 år siden

Jeg er egentlig godt tilfreds. Jeg har ikke rodet så forfærdelig meget med det endnu, har sat det op som forskrevet her, personligt synes jeg det er lidt for mørkt til tider, så jeg justerer lidt frem og tilbage på backlight.

Har ikke bemærket noget nævneværdig motion-blur, måske de film jeg har set, ikke har været de rette test-kandidater. Har ikke spillet PS3/X-Box på den, men har hørt at det skulle være bedre end på Pana'erne. Har haft sat laptoppen til og kørt noget HD-test og lign., og det synes jeg har stået ret godt - så udover det bøvl med skiftende kontrast/sort-niveau, har det ikke det været noget.

Jeg glæder mig da til at få investeret i en BD-player, så jeg kan få kigget lidt på det, men venter lige på, at der kommer nogle flere priser på de modeller der også kan recorde.

Rent designmæssigt, så er den super-neutral på en væg, især hvis man smækker nogle andre billedrammer op i samme stil :)
"For me, the cinema is not a slice of life, but a piece of cake" - A. Hitchcock

Skriv ny kommentar: