Efter at “X-Men Origins: Wolverine” har vist sig at være en succes rent omsætningsmæssigt, har Fox nu besluttet at give grønt lys for endnu en film i den omfangsrige “X-Men”-franchise. Den næste i rækken vil blive en spin-off af et spin-off – “Deadpool” er på vej.

Lauren Shuler Donner, som har været producer på alle indslag i “X-Men”-franchisen indtil videre, vil ligeledes producere “Deadpool”, som også ser Ryan Reynolds vende tilbage for at spille titelkarakteren.

Det har højst sandsynligt været en del af Reynolds kontrakt til at begynde med, at hvis “X-Men Origins: Wolverine” blev en succes, ville en “Deadpool”-film være sikret. Det er dog endnu uvist, om filmen rent faktisk vil være en efterfølger eller prequel til “X-Men Origins: Wolverine”.Vis kommentarer (41)
Gravatar

#1 loki 15 år siden

Intet mindre end en R-rating kan gøre det.
www.peakoil.dk
Gravatar

#2 Kviesgaard 15 år siden

Okay nu begynder det at blive tyndt. Altså at basere en hel film på en figur, som var med i ... hvad ... ti minutter (?) i X-Men Origin: Wolverine. Det ligner desperation.

Det kan godt være at figuren er meget populær rent tegneseriemæssigt. Personligt kender jeg ham knap nok, og da slet ikke hans baggrund. Er da ellers rimelig velbevandret i tegneserier.
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#3 Eat this 15 år siden

Den bliver ikke en biografbillet for mig.
Gravatar

#4 The Insider 15 år siden

X2 seems a distant memory...
War. War never changes.
Gravatar

#5 Frederik 15 år siden

#2: Hvordan er det tyndt at lave en film på verdens bedste tegneseriefigur? :) Han er anderledes nok til at det ikke bare bliver en normal X-men spinoff. Ryan Reynolds var desuden den bedste casting i filmen, spot on.
Gravatar

#6 Munchkim 15 år siden

jaja, bla bla, folk brokker over at det ikke er en kendt figur, men så har de i mine øjne ikke læst nok tegneserier.
Deadpool er en absurd populær karakter, så jeg kan godt forstå presset for at lave en film med ham. Specielt når de har ramt hoved på sømmet og castet Ryan Reynolds som Wade... Som mange andre også har sagt tidligere, så var det seriøst den bedste casting i Wolverine.
Gravatar

#7 NightBreaker 15 år siden

Word - Var inde og se den her igår, og det var en okay film (ikke noget mesterværk men en action film) og selv om jeg ikke synes filmen havde det den skulle havde. Så var en del (hovedparten) af de castet i filmen helt okay

Hugh Jackman som Wolverine giver sig selv - klasse, dog uden at være så god som i de andre film.

Liev Schreiber som Victor - var også super god
Ryan Reynolds som Wade/Deadpool - var super, dog synes jeg at det var lidt for plat lavet med at Styrker kunne styre ham, sådan til sidst. (det var også det ringste ved hele filmen)
Taylor Kitsch som Gambit var helt ok
Will i Am som John - var også helt ok
Gravatar

#8 rockysds 15 år siden

#5 "verdens bedste tegneseriefigur"?

Hvem har snakket om en filmatisering af Prez? ;)
There was no bullshit, no arty pretensions. "Doug," he'd say when we were doing Written on the Wind, "Give me some bosom."
Gravatar

#9 Goodvibes 15 år siden

kan virkelig gå begge veje når det er Fox..
håber at de ikke ødelægger det.
Gravatar

#10 Queequeg 15 år siden

En af de fedeste tegneserie-figure. Det er bare ærgerligt at det er en af de dårligste skuespillere i Hollywood der skal spille ham. Han irritere mig ligeså meget som Nicolas Cage, og det gør at jeg kun kan frygte hvordan den ender.

Skriv ny kommentar: