Fox salg comcast disney / Filmz.dk

Fox-drama: Vil nu hellere sælge til Comcast end Disney


Ejerne af 20th Century Fox har ombestemt sig – nu er det ikke længere sikkert, at de vil sælge til Disney.

Før jul accepterede Fox-ejer Rupert Murdoch et bud fra Disney på 52,4 milliarder dollars.

Men salget er ikke endeligt gået igennem. Først på et møde d. 10. juli skal resten af aktionærerne tage stilling til et muligt salg til Disney.

I mellemtiden er Universal Pictures-ejerne fra Comcast kommet på banen. De overvejer officielt at overbyde med et bud på 60 milliarder dollars.

Nu erfarer Wall Street-analytiker Richard Greenfield, at Murdoch har skiftet mening. Disney bliver ikke nødvendigvis ny ejer af Fox.

I stedet vil Murdoch lade det bedste bud bestemme – intet er endnu afgjort.

Dermed er det ikke længere sikkert, at “X-Men”, “Fantastic Four” og “Deadpool” fra Fox bliver en del af Disneys Marvel Studios.Vis kommentarer (15)
Gravatar

#1 aeries 3 år siden

Jeg håber lidt på Comcast her. Ikke at jeg som sådan har noget mod at Disney skulle overtage dem, men Disney begynder efterhånden at få lidt for mange under sine vinger. Så det er rart med lidt konkurrence.
"Target that explosion and fire!", Hikaru Sulu, Star Trek VI: The Undiscovered Country
Gravatar

#2 HighFlyer15 3 år siden

Comcast kunne score en fed formue ved at sætte en pris på Marvel's karakterer efter købet.
Jeg vil ikke have at Disney skal eje "alt" men det er dog skide irriterende at de skal gå på kompromis med historier blot fordi et andet firma har købt rettigheder til et vis antal film indenfor et vis antal år. Disney har allerede vist hvordan man laver Marvel film og alle andre halter gevaldigt efter bortset fra Deadpool.
Gravatar

#3 Johnny42 3 år siden

Noget der faktisk kunne være interessant med en Comcast overtagelse er hvordan de vil håndtere Avatar og hvordan den vil kunne konkurrere mod Star Wars. De to første efterfølgere er der brugt rigtig mange penge på i udviklingen, så de vil helt sikkert komme i biografen uanset hvem der overtager, men med Disney er det ikke sikkert de fortsætter efter dem, da de i forvejen har et booket program hen over året, og det kan være at de ikke vurderer at der er plads til at de udgiver 2 rum-eventyr om året.

Med et andet selskab derimod, der er interesseret i at stjæle markedsandele fra Disney, kan give mere konkurrence, så begge selskaber bliver nød til at øge kvaliteten af deres IP.
Gravatar

#4 Mejse 3 år siden

ville være super hvis disney kunne få alt deres marvel ting, resten kan andre sagtens tage sig af :)

#3 har svært ved at se disney bruge så mange penge, og så ikke udnytte et "næsten" færdigt mange films produkt, der nok skal tjene en del penge hjem, ville være fuldstændig hovedløst, de skal jo bare placeres langt nok fra hinanden :)

så giver øget konkurrence altså ikke nødvendigvis øget kvalitet :) det er drømme scenariet, men det er lige så realistisk at de bare satser endnu mere sikkert, på de ting de ved tjener penge.
Gravatar

#5 Johnny42 3 år siden

# 4 Nu siger James Cameron så selv at 4 og 5 kun bliver til noget hvis 2 og 3 er en succes. 2 og 3 kommer, men ellers ved vi ikke hvad der sker herefter.

Giver mindre konkurrence bedre kvalitet? Jeg har set Disneys MCU og er ved at være træt af den, så med flere karakterer under deres fold bliver det bare mere af det samme. En anden spiller har dog muligheden for at skabe noget nyt.
Gravatar

#6 Mejse 3 år siden

#5 det siger sig selv, men om det er disney eller nogen andre der har franchisen ændre ikke det faktum, hvis de første 2 tjener penge, kommer der selvfølgelig flere lige meget om det er disney eller ej.

det sagde jeg så ikke, sagde bare at mere konkurrence ikke nødvendigvis giver bedre kvalitet :) og det er fint du er træt af dem, men det er verden ikke, så det handler jo også lidt om hvem der ser hvad som kvalitet :) en anden spiller har ikke mere mulighed for at skabe noget nyt end disney har, og de har heller ikke mere motivation for det, da det ikke lige er sådan det fungere for tiden, hvilket DCEU jo beviste ved at prøve at efterligne marvel i stedet for at skabe noget nyt :)

så som jeg sagde, ja det er drømme scenariet, men langt fra det eneste eller mest realistiske :)
Gravatar

#7 Johnny42 3 år siden

#6 Disney er jo så kendt for at være rimelig konservative, og har leveret mange børne superhelte film, mens andre har taget større chancer.
Gravatar

#8 Bishop 3 år siden

Universal skal ihvertfald håndtere et Shared Universe bedre end de gjorde med Dark Universe, ellers bliver det en kort fornøjelse med X-Men, Deadpool og hvad der ellers følger med.
Gravatar

#9 Mejse 3 år siden

#7 men igen er det jo bare din mening :) verden er ikke så enig, så kan sagtens se hvad du mener, meeeen igen er det jo bare drømme scenariet.....hvem er det forresten der har taget alle de hersens chancer med superheltefilm ? i et cinematisk univers vel af mærket, kan ikke rigtig sammenlignes med en enkeltstående film, og ja ja ved godt du nævner Logan, men hvor var chancen i den ? det er en super film, men ud over at den er r-rated (i den lave ende) hvor er chancen så ? men igen så er vi jo ude i meninger om hvad chancer er :)

nu er det jo altså heller ikke børnefilm bare fordi der ikke sprøjter blod ud til højre og venstre :)

faktum er at konkurrence ikke automatisk betyder højere kvalitet og da slet ikke større chancer, og større chancer er ikke det samme som højere kvalitet, osv osv....så igen du går bare ud fra at drømme scenariet sker, hvis disney ikke køber dem, og skræk scenariet sker hvis de gør, på trods af at ingen af delene er tilnærmelsesvis de mest realistiske muligheder :)
Gravatar

#10 Johnny42 3 år siden

#9 Hvor har jeg sagt noget om blod? Men film der behandler voksne temaer, det kunne de forsøge på. Det havde de muligheden for i Civil War, men det blev hurtigt glemt. Og hvorfor skulle det være så meget bedre at Disney overtager Fox frem for så mange andre?

Skriv ny kommentar: