Producerne Brad Fuller og Andrew Form kan til CHUD afsløre et par nye detaljer omkring den annoncerede nye fortolkning af Wes Cravens klassiske gyserfranchise “Nightmare on Elm Street” med det vansirede slasher-ikon Freddy Krueger, der invaderer unge menneskers drømme – med blodigt resultat.

Andrew Form kan fortælle, at selvom den nye film er en helt ny start på den berømte serie, vil designet på Krueger læne sig meget op ad det oprindelige udseende, hvilket vil sige, at publikum derfor stadig vil kunne se den skrækindjagende drømmemorder iført en velkendt sweater og klohandske.

Brad Fuller tilføjer, at de stadig er på udkig efter en instruktør, og at de leder efter en bestemt type for at få lavet de mange drømmesekvenser rigtigt:

“Vi leder efter en visuel instruktør, som kan blæse publikum omkuld. En glat overgang er nøglen, hvor publikum virkelig ikke har den fjerneste mistanke til, om det er en drøm eller ej, før end det er for sent, og man er blevet ført bag lyset de sidste 30, 40, 90 sekunder, og personen har drømt hele tiden.”

Selvom Freddys overordnede look primært forbliver det samme som i originalfilmene,overvejer producerne at ændre morderens baggrundshistorie, hvor den originale skabelse bag Krueger indebar, at han blev brændt levende af vrede forældre, efter han plagede nabolagets børn i Elm Street.

Fuller siger: ”Konceptet i den originale ‘A Nightmare on Elm Street’ ville ikke fungere. Filmens koncept var, at børnene opdagede, hvad der var sket, og børnene derpå betalte prisen for deres forældres synder. Hvad vi kæmper med nu er, hvordan vi fremstiller hans forbrydelser på en måde, hvor børnene ikke bare kan skrive ‘Freddy Krueger’ [i Google] og finde frem til hans straffeattest.”

Filmen er sat til at påbegynde optagelser til foråret. Der er endnu ikke fundet en skuespiller til at påtage sig den ikoniske rolle som Freddy Krueger, der i den originale filmserie blev portrætteret af Robert Englund.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 Graversen 15 år siden

hvor den originale skabelse bag Krueger indebar, at han blev brændt levende af vrede forældre, efter han plagede nabolagets børn i Elm Street.


Amerikanske forældre var ik kede af at tage loven i egen hånd i 80'erne. Det virker også som en alt for urealistisk baggrundshistorie. Må håbe de finder på en bedre.
Who else's opinion would it be?
Gravatar

#2 MOVIE1000 15 år siden

ja der er meget der kan gå galt lyder det til. en instruktør? hmmmm har ingen ide

er glad for at de ville beholde freddys look men hvordan vil de ændre hans forhistorie det kan sagtens lade sig gøre men vil det fungere

vi mangler vel kun remake af Freddy og Pinhead så har vi haft de største hva skal man kalde det slasher horror film hehehe har ingen ide, vi har jason her i denne her uge og så har der også været med Michael Myers
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#3 maialideth 15 år siden

#2 og Leatherface i Texas Chainsaw Massacre fra 2003, men ja et Hellraiser remake er også på vej. Er spændt på at se Friday the 13th nu her på fredag.
Long days and pleasant nights
Gravatar

#4 Oh Daesu 15 år siden

Mener ikke at Freddy Krueger havde en straffeattest, de havde mistanke om, at han stod bag morderne, men ingen beviser og det var derfor forældrene brændte ham.

Kunne være fedt med Tarsem Singh som instruktør, men han ser ud til at være fuldt booked i den nærmeste fremtid.

http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/OhDaesu
Gravatar

#5 elwood 15 år siden

Hmm hva med The Simpsons udgaven 8-)
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#6 The Insider 15 år siden

#4, Kunne være fedt med Tarsem Singh som instruktør, men han ser ud til at være fuldt booked i den nærmeste fremtid.

Hold da fest, det ville egentlig være fedt.
War. War never changes.

Skriv ny kommentar: