Den anmelderroste serie “Friday Night Lights” er blevet fornyet med to yderligere sæsoner på hver 13 afsnit, hvilket bringer serien op på i alt fem sæsoner.

På trods af de lovprisende ord, “Friday Night Lights” har høstet, har serien dog ikke klaret sig så godt som forventet med hensyn til seertal, og det kommer derfor lidt som en overraskelse, at NBC har sat deres lid til serien og valgt at forny den for ikke blot en, men hele to sæsoner.

For at reducere produktionsomkostningerne vil både sæson 4 og 5 muligvis blive lavet lige efter hinanden. For yderligere at skære ned indgik NBC også en aftale med satellitkanalen DirecTV, som gør, at serien først vil køre der og derefter på NBC.

I den kommende sæson forlader to af seriens stjerner – Taylor Kitsch (“X-Men Origins: Wolverine”) og Adrianne Palicki – showet, da begge har fået karrierer udenfor serien og derfor har valgt at fokusere på disse. Begge skuespillere bliver dog længe nok til, at deres figurer får en ordentlig udgang i løbet af sæsonen.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 rockysds 14 år siden

Lyder godt. De to første sæsoner var rigtige gode (på nær et enkelt torskedumt subplot i løbet af sæson 2), og jeg glæder mig til at se sæson 3.
There was no bullshit, no arty pretensions. "Doug," he'd say when we were doing Written on the Wind, "Give me some bosom."
Gravatar

#2 ks 14 år siden

Der er en del overkonstruerede subplots i alle sæsonerne, men selv i lyset af dem, så må Friday Night Lights være den bedste, mest meningsfulde "ungdomserie" i nyere tid. Velfortalt serie med størstedelen af sin vægt på karakterne og deres dynamik både med hinanden og omverden. Hvis man har bare en lille smule interesse i den amerikanske ungdom, så er FNL formentlig det indblik, der kommer tættest på sandheden, som amerikansk TV har at byde på.

Formidabel serie, og fantastiske nyheder at vi får 2 sæsoner mere. Håber de kan fastholde den høje, høje kvalitet fra de tidligere sæsoner.
Gravatar

#3 lassep 14 år siden

Nu er en del af grunden til at de 2 skuespillere og formodenligt også en del andre forlader showet er at de nu er færdige med high school. Det vil være svært at følge med hvis handlingen er fordelt ud over en stor del af USA.
Go East Dillon Lions!
Gravatar

#4 ks 14 år siden

De fleste historier er afsluttede efter tredje sæson, så det bliver spændende at se, hvor mange nye karakterer, der introduceres - og hvorvidt der er kød nok på de resterende til at holde niveauet. Jeg tror dog, at JD McCoy vil få en meget central rolle i de sidste to sæsoner (han har i øvrigt også to år tilbage på skolen).

Skriv ny kommentar: