George R.R. Martin, forfatteren til “Song of Ice and Fire”-serien, der danner litterært forlæg til HBO’s hitserie “Game of Thrones”, påbegynder nu arbejdet med en ny science-fiction-serie med titlen “Captain Cosmos”.

Se også: HBO ønsker at køre “Game of Thrones” i 10 sæsoner

Det er selv samme HBO, der har hyret den travle forfatter til opgaven, der ellers tidligere har udtalt, at han har rigeligt travlt med at skrive sjette bog i sin populære fantasyserie.

Ifølge The Hollywood Reporter så kommer “Captain Cosmos” til at foregå i 1949 i tiden for tv-mediets spæde begyndelse. Her er hovedpersonen en ung sci-fi-forfatter, der skriver historier, som ingen andre vover at skrive.

“Game of Thrones” vender tilbage på HBO Nordic den 13. april.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Geekalot 7 år siden

Ifølge The Hollywood Reporter så kommer "Captain Cosmos" til at foregå i 1949 i tiden for tv-mediets spæde begyndelse. Her er hovedpersonen en ung sci-fi-forfatter, der skriver historier, som ingen andre vover at skrive.

Lyder meget som handlingen som var i et afsnit af Deep space nine.
Gravatar

#2 zamm- 7 år siden

HBO, hvad laver I? Lad nu den stakkels gamle mand skrive bøgerne færdig istedet for at fremprovokere mere stress!
Yo, homie. Is that my briefcase?
Gravatar

#3 Joeyvind 7 år siden

Fedt, Winds of Winter og resten af A Song of Ice and Fire er blevet udskudt. Og nu beder HBO os forfatteren om at skrive noget helt andet og sandsynligvis u interessant.

Ey Grandpar, know your fucking priorties! ;)
"You can shoot my body full of holes but you can't kill the spirit of rock 'n roll Baby"..
Gravatar

#4 Geekalot 7 år siden

Uinteressant ? ser frem til alt det scifi de kan komme med, godt lide Game of thrones, men så go er den altså heller ikke.

Skriv ny kommentar: