HBO er i gang med at optage en ny “Game of Thrones”-serie – nu afslører George R. R. Martin detaljer om den ventede prequel.

Den kommer til at udspille sig cirka 5.000 år før begivenhederne i “Game of Thrones”. Dengang fandtes Lannister-familien endnu ikke, men det betyder langt fra, at den kommende prequel-serie er noget helt nyt:

”Stark-familien vil helt sikkert være der. Naturligvis er White Walkers der,” siger “Game of Thrones”-forfatteren George R. R. Martin til EW.

“GoT”-fans skal dog forberede sig på noget afgørende andet. Den nye serie er før De syv kongedømmers tid:

”Der var syv kongedømmer under Aegons erobring, men hvis du går tilbage, så var der ni kongedømmer og 12 kongedømmer, og til slut kommer du tilbage til dengang, hvor der var hundrede kongeriger – små kongeriger – og det er den æra, vi taler om her.”

Martin har senest kritiseret den hårde behandling, som Sæson 8 fik fra fans – læs om det her.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 OliverDK 2 år siden

Lyder spændende. Jeg håber selv på vi får et større indblik i Children of the forrest, giganterne og naturligvis white walkers.
Gravatar

#2 Mejse 2 år siden

#1 enig tænker også det var derfor der blev skøjtede lidt hurtigt hen over white walkers, i sæson 7 og 8 fordi de ville bruge dem i prequel :)
Gravatar

#3 KE!Z 2 år siden

#2 intressant tanke Mejse
Det ville være spændende hvis det er tilfældet.

Jeg har hele tiden troet de ikke anede hvad de skulle stille op med den del af historien efter bøgerne stoppede.
Kingslayer.....
Gravatar

#4 Mejse 2 år siden

#3 jeg håber i hvert fald det er begrundelsen for som du selv siger, har jeg haft samme tanke som dig, og det ville bare være trist :(

Skriv ny kommentar: