Som skrevet i august sidste år planlægger filmselskabet Legendary Pictures en ny film baseret på det klassiske, japanske monster Godzilla efter at have skaffet sig rettigheder fra det gamle filmselskab Toho, som skabte den oprindelige monster-klassiker i 1954.

Planlægningen af projektet er nu så langt fremme, at filmselskabet håber at kunne have den nye film klar i biograferne i 2012.

Legendary Pictures vil producere filmen med deres faste samarbejdspartner Warner Bros. og håber at kunne offentliggøre navnet på en instruktør til projektet snarest.

Siden den første Godzilla-film har Toho holdt liv i det sejlivede monster gennem to generationer. Sidste gang, man kunne se Godzilla, var i en 50 års jubilæumsrepremiere på den gamle film i USA. Før det havde Toho udgivet deres “Godzilla 2000” i USA, og Roland Emmerich lavede en amerikansk remake i 1998, som blev meget blandet modtaget af Godzilla-fans, men omsatte for over 350 millioner dollars.Vis kommentarer (12)
Gravatar

#1 Christian Voldborg 13 år siden

Lad nu kongen af monsterfilm få sin værdige amerikanske udgave, tak.
Filmnørder, bøj jer i støvet for Christopher Nolans "Inception"...
Gravatar

#2 x marks the spot 13 år siden

..og mon ikke det også blir i 3D, som alt andet efterhånden?
"Do, or do not. There is no try".
Gravatar

#3 Hr. Nielsen 13 år siden

Jeg skal gerne indrømme at jeg elsker monsterfilm, men jeg kan godt sidde med følelsen af at det vi får bliver '2012' blot med et monster???? Ved godt at Emmerich ikke er hyret og næppe bliver det, men et eller andet peger bare den vej i mig. Ikke at jeg har fine fornemmelser, monsterfilm er jo ikke ligefrem verdens mest sofistikerede genre, men kunne være rart med en mere kvalitativ tilgang trods alt.
I have my principles - And if you don't like them, I have others
Gravatar

#4 Eat this 13 år siden

#1 Jeg kan nu bedst li' den fra 1998. Det med en mand i en dragt, der går gennem en model-by med en kæmpe natsværmer hængende i loftet. Det er ikke lige mig.
Cloverfield monsteret var fedt lavet, men et hånd-kamera der ryster og en bunke stupide teenagere ødelagde filmen for mig.
Gravatar

#5 Hr. Nielsen 13 år siden

Jeg synes nu også at det amerikanek remake af 'Godzilla' fungerer helt fint. Finder det leverer hvad det skal og hvad man kan forvente af genren og af historien som sådan. Har lige genset den på blu-ray og den underholder altså godt nok ifølge mig (Jeg gav den 4/6 eller 7/10 på IMDb)................Det er ikke stor kunst, men en herlig søndagsfilm for mig i hvert fald.
I have my principles - And if you don't like them, I have others
Gravatar

#6 amadoR 13 år siden

i 3D?

Godzilla? Gaab.
Gravatar

#7 Petrescu 13 år siden

Roland Emmerichs version er stadig i top 10 over mine sløjeste biografoplevelser. Skidt plot, skidt skuespil og det klassiske skifte i monstrets størrelse fra scene til scene.
Gravatar

#8 reflec 13 år siden

så det var det maya kulturen forudså ved verdens undergang i 2012! :O
Gravatar

#9 ducktorwho 13 år siden

Hvorfor ikke bare importere og dubbe/undertekste de japanske film hvert år? Ultraman med, egentlig - den ville jeg godt ku' se i biffen, hvis det var.
Gravatar

#10 Zaphix 13 år siden

#8
Øhm nej, efter Mayaernes kalender starter de bare på det 14 b'ak'tun, det sker hvert 394,3 år.
http://en.wikipedia.org/wiki/Maya_calendar#Long_Co...

Det ville være lidt som at der skulle ske noget forfærdeligt hver gang vi gik ind i et nyt årtusinde... Som der så også var en masse der troede :P

Skriv ny kommentar: