Komponisterne Hans Zimmer og James Newton Howard skal arbejde sammen om at lave musikken til Christopher Nolans kommende epos “Batman Begins”, der rammer biograferne sommeren 2005.

Howard har senest leveret musikken til M. Night Shyamalans “The Village” og Michael Manns “Collateral”, mens Zimmer senest har komponeret musikken til DreamWorks’ “Stor Ståhaj” og har desuden lavet musikken til bl.a. “Gladiator”, “Kong Arthur” og “Løvernes Konge”.

Zimmer og Howard skulle tidligere arbejde sammen på musikken til “Secret Window”, men da Howard hoppede fra pga. tidspres, bakkede Zimmer også ud.Vis kommentarer (34)
Gravatar

#1 maniac 19 år siden

Ved ikke hvor vild jeg er med at se Zimmer på det projekt, filmen kommer jo bare til at lyde som the rock, gladiator, pirates osv..

Jeg vil ha Elfman tilbage :)
Gravatar

#2 Patriarch 19 år siden

HOLY FUCKING SHIT! Howard er en af mine yndlings komponister... SUPER...

Bliver interessant at høre hvordan et superhelte tema fra Howard og Zimmer bliver...

For cool... vill dog ønske det kun var JNH og ikke Zimmer, omend jeg som sagt er nysgærrig efter hvordan et Zimmer superhelte tema ville lyde.

Men hvad skete der med Nolans hoff-komponist?
“Extraordinary claims require extraordinary evidence.”
Gravatar

#3 SpielbergFreak 19 år siden

Jeg elsker Hans Zimmer, men hans stil passer ikke ligefrem til en film som Batman.

Danny Elfman er den fødte Batman komponist, desuden er han mesteren i det dystre og mystiske (Batman, Sleepy Hollow, Edward Scissorhands, ja og faktsisk alle Tim Burtons andre film!)

Men lad os håbe Howard holder Zimmer lidt stramt, da han har lavet musik til alle Shyamalans film, som også ligger i den dystre og mystiske verden.
Gravatar

#4 The Insider 19 år siden

WOW. Det her er en af de bedste nyheder længe.
War. War never changes.
Gravatar

#5 JannikAnd 19 år siden

HVAD!!!???? Hvorfor? Misforstå mig ikke. Begge komponister er dygtige. Ja, mesterlige, men hvad med David Julyan? Jeg elsker hans musik i Nolans film... Hvis Nolan skulle vælge en anden end ham, skulle det være Danny Elfman, der lavede scoret til de to første film, instrueret af Tim Burton. Jeg ved godt, der er kæmpe forskel på stemning i Burtons univers og Nolans, men alligevel... En dårlig nyhed for mig.
Gravatar

#6 JannikAnd 19 år siden

#3

Danny Elfman skrev ikke scoret til "Ed Wood". - Det gjorde Howard Shore.
Gravatar

#7 gravity 19 år siden

hvis Howard skal hvertfald holde Zimmerman i kort snor ellers går han amok med strygere og trommer som i alt det andet han har lavet nusik til, men det kan da nok blive ok.

Ps. Zimmerman passer da ikke rigtig ind her gør han ?
Gravatar

#8 Michael Andersen 19 år siden

Jeg var faktisk begyndt at glæde mig til at høre hvad David Julyan kunne finde på, men det her er interessant. Er dog ikke den største Zimmer-fan, men ideen med at teame to højprofileret komponister lyder som en meget interessant ide - og er ikke set siden Alfred Newman og Bernard Herrmann komponerede scoret til "The Egyptian" for nøjagtigt 50 år siden.

"Batman Begins" må være den vildeste samling af topnavne ever :)
Smile, you son of a bitch!
Gravatar

#9 SpielbergFreak 19 år siden

#6

Har ikke set Ed Wood, men bestiller den her når den kommer:-)
Gravatar

#10 JannikAnd 19 år siden

#9

"Har ikke set Ed Wood, men bestiller den her når den kommer:-)"

Jeg ved ikke, om jeg misforstår dig, men det er muligt at købe "Ed Wood" for 99 kr. overalt.

Skriv ny kommentar: