Warner Bros. har udsendt en ny, dyster international teaser-trailer til den ventede “Harry Potter og halvblodsprinsen”, der får premiere 17. juli 2009. Traileren kan ses her.

“Halvblodsprinsen” omhandler Harrys sjette år på Hogwarts-skolen, der ikke længere er det sikre tilflugtssted, det engang var, da Voldemort har indskærpet sit greb på både troldmands- og muggleverdenen.

Harry kommer i mellemtiden i besiddelse af en gammel bog, der har tilhørt den selvudnævnte ‘Halvblodsprins’. Gennem studier hos Dumbledore må Harry dykke ned i den gamle troldmands minder og derved langsomt lære mere om Lord Voldemorts hemmelige fortid, samtidig med at han bliver forberedt på en afgørende kamp, der nærmer sig med hastige skridt.

På rollelisten finder man igen bl.a. Daniel Radcliffe, Emma Watson og Rupert Grint. Filmen instrueres af David Yates.Vis kommentarer (16)
Gravatar

#1 MTK 15 år siden

Nu er det ikke lige de mest sensationelle film, men jeg nød dem da en smule indtil Michael Gambon blev castet som Dumbledore. Det må være det største fejl-cast i hele bog-til-film historien.
Gravatar

#2 Benway 15 år siden

Jeg har det lige omvendt. Jeg synes Dumbledore virkede lidt som en skindød zombie indtil Gambon gjorde ham til et menneske af kød og blod. Harris var en god skuespiller, men i hans alderssvækkede tilstand fremstod han mest af alt som temmelig fraværende.
"Here I was born, and there I died. It was only a moment for you; you took no notice."
Gravatar

#3 filmkorn.dk 15 år siden

Synes Michael Gambon gør det godt.

I øvrigt fedt, at David Yates igen skal instruere. Han er klart den instruktør, der har gjort det bedst med en Potter film. Phoenixordenen er absolut den mest spændende Potter film til dato.
www.filmkorn.dk - filmanmeldelser, også af film vi ikke har set, men alligevel har en mening om.
Gravatar

#4 Patriarch 15 år siden

#3

Vildt nok. Jeg synes det er den absolut svageste :(
“Extraordinary claims require extraordinary evidence.”
Gravatar

#5 nygaardpetersen 15 år siden

#2 - Har det ligesom dig. Synes også Gambon virker mere menneskelig end Harris.

Glæder mig meget til at se filmen. Synes dog ikke traileren var noget specielt.
Gravatar

#6 De4_Kia 15 år siden

tournesoller (3) skrev:
Synes Michael Gambon gør det godt.

I øvrigt fedt, at David Yates igen skal instruere. Han er klart den instruktør, der har gjort det bedst med en Potter film. Phoenixordenen er absolut den mest spændende Potter film til dato.


Michael Gambon er god som Dumbledore, det er vi enige om. Men jeg er til gengæld uenig med dig om David Yates. Efter min mening er han den største fejl Warner Bros har begået, han skulle aldrig nogensinde have haft lov til at instuere Fønixordenen, og da slet ikke Halvblodsprinsen og Dødsregalierne.

Fønixordenen var en kæmpe fiasko på succes. Det er den mest indtjente af Harry Potter-filmene, men tilgengæld er det også den dårligste af dem alle, jeg var dybt skuffet over filmen og det er jeg stadigvæk.

Den har skam nogle fede scener, og flotte effekter, men det redder den ikke fra, at være den største fiasko til dagsdato. David Yates skulle have hold sig til reklamefilm

Jeg er derfor pisse bange for, at Halvblodsprinen også bliver en fiasko, og ifølge rygterne er Warner Bros også bange for det. Jeg håber seriøst at jeg tager fejl, og at David har læst på lektien, og lært af sine kæmpe fejl. Han skal trods alt instruere to Harry Potter-film til, hvilket efter min mening også er en kæmpe fejl.

Jeg synes personligt at Dødsregalierne skulle instrueres af Guillermo del Toro. For tror ikke på David kan gøre den så dyster og mørk som bogen er. Guillermo del Toro ville have været perfekt til den opgave, men Warner Bros mener åbenbart ikke det samme. De har vist kun tænkt på et enkelt ord, da de hyrede David til de tre sidste HP-film, og det ord er: PENGE. For Warner Bros handler det hele kun om penge i dag, hvor det for 8 år siden kun handlede om, at genskabe en fantastisk bogserie, som en lige så fantastisk filmserie. Hvad f..... blev der lige af det?
Gravatar

#7 database 15 år siden

#6 Enig ! Fønixordenen var da noget værre omgang lort. Men denne her ser faktisk rigtig fed ud !
Gravatar

#8 DemoMan 15 år siden

Synes også at Fønixorden var en sindssyg kedelig affære (dog med et par enkelte gode scener), og har derfor heller ikke meget tiltro til de næste par film (med den samme instruktør bag rattet), men måske bliver det bedre nu når den gamle manuskrift forfatter er tilbage.
Jeg synes nu også at Gambon er en ok Dumbledore, men han virkede dog ALT for aggressiv i Flammernes Pokal (han blev dog lidt bedre i Fønixorden).
Ernest Hemingway once wrote, "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part.
Gravatar

#9 wendelboe 15 år siden

jeg sidder og tænker på at hvis HBP bliver udskudt bliver Dødsregalierne så også udskudt ???

#8 er enig i at fønixordenen var kedelig, dumbledore havde ikke sin sædvandelig forklaring til Harry i slutningen af filmen som han plejede. Han sagde kun "yes harry" eller noget i den stil.
Mens scenerne var skønne nok var der ikke nok forklaring omkring hvad der egentlig skete, der var ikke nogen rigtig charme i den
Gravatar

#10 wendelboe 15 år siden

jeg har en teori om at de har stjålet lidt fra den sidste bog (bryllupet) og så sat det ind her i stedet for og det måske er derfor de har lavet den scene der.... men det giver ingen mening, pointen for at angribe hogwarts var jo for at dræbe dumbledore (i bogen i hvert fald) og regner ikke lige med at han kommer på julebesøg hos familien weasley.

Jeg håber bare ikke at de finder på en eller anden lam undskyldning (find en god undskyldning) for at det skal være Vindelhuset i stedet for hogwarts der bliver angrebet...

Skriv ny kommentar: