Green Lantern HBO Max serie / Filmz.dk

HBO Max afslører: Han skal lave “Green Lantern”


“The Lego Batman Movie”-forfatter Seth Grahame-Smith er showrunner på “Green Lantern”.

Seth Grahame-Smith skal stå i spidsen for en HBO Max-serie om DC-helten Green Lantern.

Marc Guggenheim medvirker til at skrive de 10 episoder, ligesom han medvirkede til at skrive spillefilmen fra 2011 med  Ryan Reynolds i hovedrollen.

Filmen blev dog ikke en succes. Derfor bliver HBO Max-serien set som en måde, hvorpå man kan justere kursen for den populære DC-karakter, skriver The Hollywood Reporter.

“Green Lantern”-serien kommer til at udfolde sig over flere årtier og i flere galakser med flere forskellige Green Lanterns.

Læs også ‘“Justice League”-fotograf deler billede fra reshoots til HBO Max‘.

Serien vil fokusere på Lanterns som Guy Gardner, Jessica Cruz, Simon Baz og Alan Scott nede på Jorden, men også Kilowog og Sinestro – sidstnævnte har dog udviklet sig til at være skurk.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 MartinEH 6 måneder siden

Umiddelbart, så tænker jeg, at det her kan ende ok - Green Lantern er lidt i samme liga som DareDevil, der drog fordel af en langsom opbygning over 13 episoder... Det kommer dog meget an på stilen de vælger at lægge, men kan håbe, at de placerer den tæt op af Justice League på HBO Max, så der måske kan komme en sammenhæng igen.
Gravatar

#2 aeries 6 måneder siden

Jeg havde da ellers regnet med, at Ryan Reynolds skulle instruere og spille hovedrollen? ;-)

Spøg til side, jeg ser absolut frem til at den kommer som serie. Det kunne ende med at blive ret spændende. Jeg savner dog at Hal Jordan nævnes blandt de forskellige Green Lanterns, men måske han får en rolle alligevel?

Jeg ser frem til det :)
"Target that explosion and fire!", Hikaru Sulu, Star Trek VI: The Undiscovered Country
Gravatar

#3 Johnny42 6 måneder siden

#2 Det kan være han kigger forbi, nu de har åbnet op for multiverset ;-). Med CGI-dragt og det hele.

Skriv ny kommentar: