Der går heldigvis ikke alt for længe, inden vi vender tilbage til Westeros.

Med både en forfatter- og skuespillerstrejke, der har plaget film- og serieproduktionen i store dele af 2023, kunne man sagtens have frygtet, at det ville have haft en stor indflydelse på anden sæson af den gribende “Game of Thrones”-prequel-serie “House of the Dragon”.

Det er dog tilsyneladende ikke tilfældet. Sæsonens manuskripter har nemlig været færdigskrevne, da produktionen begyndte den 11. april i år, mens produktionens skuespillere ikke er under den amerikanske fagforening SAG-AFTRA, men derimod den engelske Equity. Det betyder altså, at man har kunnet skyde sæsonen færdig i ro og mag, mens vi nu har fået en idé om, hvornår serien vender tilbage.

Til et event i New York har HBO nemlig annonceret, at “House of the Dragon” Sæson 2 får premiere tidligt om sommeren 2024 – dog uden en specifik premieredato. Det rapporterer flere amerikanske medier, heriblandt Variety.

I samme ombæring er det blevet fortalt, at en anden “GoT”-spinoff, “A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight”, forventes at begynde optagelser i løbet af foråret, afhængigt af skuespillerstrejken i USA.

Læs også: “George R. R. Martin giver opdatering på ‘Game of Thrones’-spinoffs: Flere er lagt på hylden”

Første sæson af “House of the Dragon” fik premiere i august 2022, men forhåbentlig betyder “tidligt om sommeren”, at vi ikke behøver at vente helt til august for at se den næste sæson.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 [ikke godkendt bruger] 2 uger siden

[Denne bruger afventer at blive godkendt til at deltage i diskussionen.]
https://eggycar.co/

Skriv ny kommentar: