Amazon skal finde en ny hovedrollen til “Ringenes herre”-serie – Will Poulter trækker sig.

Han var udset til at spille én af hovedrollerne i første sæson af Amazons kommende serie baseret på Tolkiens “The Lord of the Rings”-univers.

Nu har Will Poulter (“Midsommar”) imidlertid valgt at trække sig fra rollen – angiveligt på grund af manglende plads i kalenderen, skriver The Hollywood Reporter.

På rollelisten er blandt andre navne som Markella Kavenagh og Ema Horvath.

Optagelserne begynder i 2020 i New Zealand.

Læs også ‘“Game of Thrones”-profil bliver skurken i “Ringenes herre”-serie‘.


Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Star Trek fever 6 måneder siden

Okay. Det må være noget af et job, hvis det kan få en til at droppe en hovedrolle i en af verdens største serier.
Get woke, go broke.

All lives matter.
Gravatar

#2 Dalgaard 6 måneder siden

Jeg tænkte nøjagtig det samme. Det var da noget af en beslutning, men selvfølgelig vil der nok ikke være tid til meget andet, så hvis han vil lave film også bliver det nok svært.
Gravatar

#3 Mads47 6 måneder siden

Bare fordi den er dyr at producere, betyder det jo ikke at der kommer noget godt ud af den. Men det virker alligevel som noget af et sats fra hans side af, men den slags fejl er der masser af igennem film historien.
Gravatar

#4 Nagash 6 måneder siden

#1+2 - han kan jo også være kontraktlig bundet. Hvis han allerede havde skrevet under på andet, inden han sagde ja til LOTR, og det nu viser sig, at de to produktioner kommer til at filme samtidig, ja så binder første underskrift jo. Især hvis LOTR projektet ikke havde nogle faste datoer endnu, hvilket der jo vist hele tiden har været ret flydende.

Skriv ny kommentar: