20th Century Fox har købt filmrettighederne til bogen “How to Talk to Girls”, der er skrevet af 9-årige Alex Greven og giver gode råd om, hvordan man mestrer den svære kunst at gøre sig positivt bemærket hos pigerne.

Alex Greven, der går i 4. klasse i Castle Rock, Colorado, skrev det 46-sider lange selvhjælpshæfte i hånden og solgte det sine kammerater, som han kunne se, havde svært ved at tale med pigerne, for 3 dollars.

Forlaget Harper Collins udgav hæftet i bogform i november, hvorefter “How to Talk to Girls” blev et hit – blandt alle aldersgrupper. Adskillige filmstudier viste interesse i projektet, men 20th Century Fox købte hurtigt rettighederne for et seksciftet dollarbeløb.

Blandt de gode råd i “How to Talk to Girls”: ”Undgå hyperaktivitet og om nødvendigt skær ned på dit sukkerforbrug; en forelskelse er som en kærlighedssygdom, der kan gøre dig vanvittig; det er let at spotte søde piger, fordi de har store øreringe, smarte kjoler og juveler, men er ligesom biler, der har brug for en masse olie.”Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Kruse 13 år siden

Det er satme imponerende at skrive en 46 siders bog som 9 årig. Især når den så er så god at den blev udgivet.
"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."
Gravatar

#2 filmz-Seldrup 13 år siden

Det er sgu en klog ung mand
Gravatar

#3 Riqon 13 år siden

De penge kunne jeg godt have brugt, da jeg var 9 år... Well, jeg kunne godt have brugt dem nu ;P
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#4 Krisser 13 år siden

Enig, enig. Men skal vi så se en film med en 9-årig der skal vise, hvordan man fanger pigers opmærksomhed, eller hvad er ideen?

Skriv ny kommentar: