Hugh Jackman om “Wolverine 2”

Hugh Jackman kan til MTV News afsløre, at han allerede har snakket med manuskriptforfattere om en potentiel fortsættelse til den biografaktuelle “X-Men Origins: Wolverine”. Skuespilleren lader forstå, at medmindre den første film bliver en succes, er der ikke nogen mening i at fortsætte franchisen om enspænderen Logan fra “X-Men”-tegneserieuniverset.

”Jeg vil ikke lyve for jer – jeg har talt med manuskriptforfattere,” beretter Jackman. ”Jeg er enorm stor fan af den japanske saga i tegneserierne. Det var dog også et af mine mål, at man kunne se slutningen af denne film glide direkte ind i ‘X-Men’, hvor han støder på ham fyren i baren, slås og drikker, uden helt at kunne huske, hvad der foregår.”

Skuespilleren fortsætter: ”Der er så mange områder i den japanske historie. Jeg er vild med idéen om, at denne anarkistiske karakter, outsideren, eksisterer i verden… Tanken om samuraien også – og deres traditioner. Det er virkelig fedt. I tegneserien får han røvfuld af et par samuraier – ikke engang mutanter. Han bliver i starten helt chokeret over det.”

”Der er også en fantastisk, kringlet historie med Mariko,” tilføjer Jackman som reference til en af Wolverines tabte kære. ”Og så mange fede indgangsvinkler, vi kunne tage fat på.”Vis kommentarer (24)
Gravatar

#21 Chrisenry 14 år siden

Hvis man kan klare sig gennem svine influenzaen med en let desillusionering til følge er man vel også sluppet billigt...
"Hello there, smooth skin. The Name's Harold. I help keep this town running."
Gravatar

#22 filmz-Bruce 14 år siden

#19 Mon ikke det er avisbranchens måde at sympatisere med blindesamfundet på?
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#23 The Insider 14 år siden

#22, muligvis!
War. War never changes.
Gravatar

#24 the_paki_don 14 år siden

Jeg så filmen til dens første visning i Imperial og havde erkendeligt glædet mig meget til den. Men den leverede bare ikke varen. Der er ting, der blev vist i traileren, som tog noget af wow-effekten fra filmen og jeg har en række af problemer med filmen.

Meget lidt spoiler i næste spalte:

De største er nok, at kampene mellem Wolverine og Sabretooth var alt for korte. Taget i betragtning af, at når disse to mødes i kamp i tegneserierne, så er det noget, der varer en del tid at få overstået, fordi de begge to kan klare så meget afstraffelse. Det synes slet ikke ordentligt overført i denne film. X-Men 1 klarede det bedre (Frihedsgudinden) og det var også kun acceptabelt.

Taget i betragtning af, at vi får lov til at se Wolverine i forskellige tidsæraer (sp?), så er det synd, at kostumeafdelingen og set designerne ikke får lov til at gøre mere ud af at vise tiden, de er i. Nu taler jeg ikke om krigsscenerne, men resten af tiden. Filmen har ikke en 70'er følelse over sig og det synes jeg er synd.

Gambit og Deadpool og Cyclops og så mange andre interessante karakterer... Spild.

Og sidst, men ikke mindst... Generel mangel på "wow" øjeblikke. Der var dog et par enkelte, foruden det vi har fået fodret i trailers, men ikke nok til at kvalificere filmen en actionpacked film. Ikke at det er forudsætningen for en god film, men Wolverine er jo nu mest kendt for at gøre det, han gør bedst og hvad han gør bedst er ikke særlig pænt. Og det er at sparke numse en masse.

Jeg selv gav filmen 4 ud af 6, men jeg var tæt på at give den 3. Men nu er jeg vild med Hugh Jackman og skuespilspræstationerne holdt den oppe. Jeg tror på, at det kan blive bedre i næste omgang, men synd at det skal være sådan. Iron Man, f.eks., var en meget fin første film. Og så kan man argumentere for, at Iron Man ikke var så ventet som Wolverine. Det lader jeg op til den individuelle at afgøre.

Skriv ny kommentar: