Hugh Jackman om “Wolverine 2”

Hugh Jackman kan til MTV News afsløre, at han allerede har snakket med manuskriptforfattere om en potentiel fortsættelse til den biografaktuelle “X-Men Origins: Wolverine”. Skuespilleren lader forstå, at medmindre den første film bliver en succes, er der ikke nogen mening i at fortsætte franchisen om enspænderen Logan fra “X-Men”-tegneserieuniverset.

”Jeg vil ikke lyve for jer – jeg har talt med manuskriptforfattere,” beretter Jackman. ”Jeg er enorm stor fan af den japanske saga i tegneserierne. Det var dog også et af mine mål, at man kunne se slutningen af denne film glide direkte ind i ‘X-Men’, hvor han støder på ham fyren i baren, slås og drikker, uden helt at kunne huske, hvad der foregår.”

Skuespilleren fortsætter: ”Der er så mange områder i den japanske historie. Jeg er vild med idéen om, at denne anarkistiske karakter, outsideren, eksisterer i verden… Tanken om samuraien også – og deres traditioner. Det er virkelig fedt. I tegneserien får han røvfuld af et par samuraier – ikke engang mutanter. Han bliver i starten helt chokeret over det.”

”Der er også en fantastisk, kringlet historie med Mariko,” tilføjer Jackman som reference til en af Wolverines tabte kære. ”Og så mange fede indgangsvinkler, vi kunne tage fat på.”Vis kommentarer (24)
Gravatar

#1 Kviesgaard 13 år siden

Alt sammen meget fint. Dog ville det have været mere interessant at høre hans holdning til de dårlige anmeldelser, som filmen har fået.
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#2 filmz-emillos08 13 år siden

Lidt svært at stole på.. virker som om, at han lige skal have fat på at "nåhr ja, der skal jo også være en kringlet historie med"
Gravatar

#3 Christian Voldborg 13 år siden

Han bliver jo også ældre, så det bliver nok snart relevant at overveje seriens fremtid - for hans vedkommende.
Filmnørder, bøj jer i støvet for Christopher Nolans "Inception"...
Gravatar

#4 willierap 13 år siden

rpk (1) skrev:
Alt sammen meget fint. Dog ville det have været mere interessant at høre hans holdning til de dårlige anmeldelser, som filmen har fået.


Jeg så godt, at den fik en dårlig anmeldelse i DR's Premiere, men den har da f.eks. fået fire stjerner i Politiken.
Gravatar

#5 enfilmnørd 13 år siden

Ville gerne se en 2'er. Et eller andet skal wolverin lave de 30 år han går rund, inden han møder x-xavior(Kilde x-men 1)

HAr lige været inde og se den nye, og selvom det ikke var stor filmkunst, så jeg gerne mere.
"Guuump! Whats your sole purpose in this army?"
"To do whatever you tell me drill sergeant!"
"God dammit, Gump! You a god damn genius.
Gravatar

#6 De4_Kia 13 år siden

Det er tydeligt at anmelderne ikke har forstand på gode film, eller også har jeg bare ikke sammen smag som dem. For JEG synes Wolverine var super god, og jeg skal helt klart ind og se den igen, ligesom jeg køber den på DVD eller Blu-ray når den udkommer.

Historien er rigtig god, og der var flere spørgsmål der ramte mig da jeg så filmen, som jeg også fik besvaret.

Så som hvordan han mister hukommelsen, hvilket man finder ud af i slutningen af filmen - Efter han har mistet hukommelsen og ser på sin afdøde kone, som han ikke kan huske, der tror jeg personligt at han et sted dybt inde godt kunne genkende hende, men ikke kunne finde ud af hvem hun var osv.

En anden ting i filmen var Scoot. Jeg undrede mig over hvordan han kunne være med uden at Wolverine og ham mødte hinanden, og det viste sig jo så at de slet ikke mødte hinanden.

Jeg blev også overrasket over at se Professor Charles Xavier i slutningen af filmen, det havde jeg slet ikke forventet, og han står jo heller ikke på rollelisten, så det var en positiv overraskelse.


Historien gør at det hele hænger godt sammen, og at den lægger rigtig godt om til X-Men 1 :) Jeg håber de laver en 2'er :)
Gravatar

#7 Michael Andersen 13 år siden

#6
Historien gør at det hele hænger godt sammen, og at den lægger rigtig godt om til X-Men 1 :) Jeg håber de laver en 2'er :)


Hvis den lægger rigtigt godt op til X-Men 1, så har de allerede lavet en 2'er og en 3'er tilmed ;)
Smile, you son of a bitch!
Gravatar

#8 Kviesgaard 13 år siden

#4

Jeg så godt, at den fik en dårlig anmeldelse i DR's Premiere, men den har da f.eks. fået fire stjerner i Politiken.


Nu skal det helst ikke lyde arrogant, men er det ikke bare undtagelsen, der bekræfter reglen?

Hvorom alting er, så skal jeg selv ind og se den i aften så får vi at se om jeg er på linie med Filmz eller Politikken.
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#9 LayZee 13 år siden

Jeg siger også THUMBS UP for Wolverine! Var inde og se den i går, og jeg synes i sær godt om forhistorien (ingen spoiler til jer) ;)

Plottet havde også et par overraskelser, hvilket altid er positivt :)
Gravatar

#10 Xen 13 år siden

Til dem der har set den, hvor meget af filmen har vi set i diverse trailers og tvspots der køre rundt omkring? gider ikke bruge penge på at se en film som er blevet vidst i 2-3 mins udgaver på nettet og tv.

Skriv ny kommentar: