Den nye “Scream”-trailer tager os direkte tilbage til den elskede slasher-franchises verden, som vi sidst så for 10 år siden.

Filmen, der har fået samme titel som den første film i franchisen, “Scream”, introducerer et helt nyt hold af unge, der terroriseres af en ny Ghostface-morder. Det leder flere af de originale overlevere — Sidney Prescott (Neve Campbell), Gale Weathers (Courtney Cox) og Dewey Riley (David Arquette) — hjem for at kæmpe imod og sætte en stopper den maskerede psykopat.

Det nye hold af ofre består blandt andre af Melissa Barrera (“In the Heights”), Jack Quaid (“The Boys”), Dylan Minette (“Don’t Breathe”), Jenna Ortega (“The Babysitter: Killer Queen”), Sonia Ben Ammar (“Jappeloup”), Jasmin Savoy Brown (“The Leftovers”) og Mason Gooding (“Booksmart”).

Du kan se de første billeder af karaktererne her.

“Scream” er den femte film i Wes Cravens ikoniske gyser-franchise. Dog er det første gang, den nu afdøde Craven ikke selv instruerer en “Scream”-film. I stedet er det i denne omgang “Ready or Not”-instruktører Matt Bettinelli-Olpin og Tyler Gillett, der leder an.

Filmen er skrevet af James Vanderbilt (“Zodiac”) og Guy Busick (“Ready or Not”). Dog er forfatteren af originalfilmen, Kevin Williamson, stadigvæk involveret — blot som executive producer.

“Scream” får dansk premiere den 13. januar 2022.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: