Ben Ketai har fået til opgave at skulle instruere opfølgeren til vampyrfilmen “30 Days of Night”, der skal bygge over en historie udarbejdet af medforfatteren på originaltegneserien, Steve Niles, i samarbejde med Ketai.

Filmen, som bærer titlen “30 Days of Night: Dark Days”, vil allerede påbegynde optagelser til oktober i Vancouver i Canada.

Hovedpersonen i den nye film vil igen være Stella Oleson, men det bliver en ny skuespillerinde, der skal påtage sig rollen. Melissa George kunne ses i rollen i den første film, der var baseret på Niles’ tegneserie “Nat i 30 dage”.

I “Dark Days”, der delvist bygger over Niles’ tegneserieopfølger “Dystre dage”, slutter Stella sig til en gruppe vampyrjægere for at søge hævn mod Lilith – den vampyr, der var ansvarlig for angrebet på hendes lille by i det mørklagte Alaska.

Ketai er ikke ny inden for Niles’ grafiske vampyrunivers, da han også skrev og producerede serierne “30 Days of Night: Blood Trails” og “30 Days of Night: Dust to Dust”.Vis kommentarer (13)
Gravatar

#1 prec 12 år siden

Lyder som en noget fesen opfølgning på en ellers fremragende film.
Gravatar

#2 Lord Beef Jerky 12 år siden

Hvis de kan beholde den klaustrofobiske stemning den første film havde, bliver den nok glimrende ligegyldigt hvor fesent plottet end bliver.
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"
Gravatar

#3 The-new-meister 12 år siden

kunne nu meget godt lide filmen indtil den meget fesen slutning kom... Den trak rimelig meget ned...
Gravatar

#4 Lord Beef Jerky 12 år siden

HAR DU ALLEREDE SET DEN?! Jeg synes ellers der står, at optagelserne først begynder til oktober. Er du Timecop?
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"
Gravatar

#5 filmz-Bruce 12 år siden

30 months of night!
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#6 Krisser 12 år siden

[quote=Lord Beef Jerky (4)]HAR DU ALLEREDE SET DEN?! quote]
Hvor er det vigtigt med en snappy capslocked (kan man sige det?) kommentar om det, der ellers syntes at være en ganske forståelig kommentar, og som de fleste nok skulle få den rigtige mening ud af.
(I fail @ quoting)
Gravatar

#7 Lord Beef Jerky 12 år siden

Haha, vel ligeså vigtig som en snappy fail2quote (kan man sige det?) kommentar om en kommentar om det der ellers synes at være en ganske forståelig kommentar. Og sådan kan vi så fortsætte.
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"
Gravatar

#8 Krisser 12 år siden

Måske. Selvom, at jeg havde en pointe i, at jeg ikke kunne se meningen i din post, og at jeg syntes, at den virkede helt overfløding. Den slags "du glemte et komma" eller "du glemte et nutids-r" posts virker så trættende, hvis ikke de bidrager med noget til det ovenstående topic. Anyway...

Jeg kunne også lide den første film - men jeg følte også, at den forfærdelige slutning ødelagde det lidt. Nogen der ved, om den også er sådan i tegneserien?
Gravatar

#9 HeavyClaus 12 år siden

#8 Slutningen er stortset den samme i den første. Plottet til Dark Days lyder også som det fra serien :)
Gravatar

#10 jesperhp 12 år siden

Synes at 1'eren var forfærdelig. Grinede mig igennem den pga. vampyrernes åndssvage bevægelser og deres "læggen-hovedet-på-skrå".

Skriv ny kommentar: