Sendefladen er mildest talt spækket med fremragende tv-serier i øjeblikket, og det kan derfor være virkelig svært at vælge, hvilke man bør bruge ens kostbare fritid på.

Tv-serieeksperten Tobias Bukkehave kommer med 50 bud i sin nye bog “50 tv-serier du skal se”. Bogen kommer rundt om alt fra internationale tv-succeser som “The Sopranos” og “Sex and The City” til danske føljetoner som “Rejseholdet” og “Borgen”.

Filmz’ Morten Vejlgaard Just har talt med Bukkehave, og Morten fik bl.a. spurgt ind til forfatterens vildeste tv-serieoplevelse, og Bukkehave fortalte også, hvorfor tv-serier er blevet det mest interessante felt inden for underholdningsbranchen.

Læs interview med Tobias Bukkehave her.


Vis kommentarer (16)
Gravatar

#11 inflector 6 år siden

Godt at høre at man ikke er den eneste der havde/har det svært med Mad Men. Jeg slæbte mig igennem første sæson, karaktererne sagde mig intet og da handlingen i de enkelte afsnit ikke er det store sus, så sprang jeg anden sæson over.
selfimprovement is masturbation
Gravatar

#12 Menneskedyr 6 år siden

Jeg nød første sæson, men da Drapers baggrund blev velkendt, så var det ligesom slut med spændingerne. Det var interessant med kønsrollerne og hvorledes det påvirkede manuskript idet der var en masse ting som kke skulle forklares - det var bare såden det var dengang

Dejligt at læse at jeg ikke er den eneste der faldt fra denne mega-populæreserie:-)
http://komakino.bandcamp.com/
http://www.youtube.com/user/zortblak
https://soundcloud.com/user9155925
Gravatar

#13 MOVIE1000 6 år siden

Mad men sprang jeg fra efter de 2 første afsnit, men da jeg fandt sæson 1-4 til 200, giver jeg den lige en chance til. Ellers er jeg lige gået igang med The Newsroom, og har lige afsluttet The Walking dead sæson 3. Af kommende serier jeg har liggende på hylden men ikke taget hul på er der også, Taken, Alias, House of Cards og Arrow
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#14 Kruse 6 år siden

Well, jeg synes til gengæld "Mad Men" er noget af det bedste TV nogensinde lavet.
"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."
Gravatar

#15 The Insider 6 år siden

Wow! Group-hug everybody! Jeg skal dog absolut tage hul på 2. sæson på et eller andet tidspunkt...
War. War never changes.
Gravatar

#16 Mikkel Abel 6 år siden

Jeg har også kun set første sæson, men jeg elskede hvert et sekund og synes det var nogle rigtig spændende karakterer. Har sæson to og tre stående, men kan ikke lige finde tiden til det..
I saved Latin. What did you ever do?

Skriv ny kommentar: