Skuespillerinden Jennifer Lawrence var en af de mange kendte kvinder, der fik delt sine nøgenbilleder i et hackerangreb. Nu taler hun ud om oplevelsen i et interview med Vanity Fair.

Se også: Nøgenbilleder af Jennifer Lawrence lækket på nettet

”Til dig der har set de billeder – du støtter en seksuel forbrydelse. Du skal krybe sammen af skam,” siger hun i interviewet.

Det er første gang, at Jennifer Lawrence udtaler sig personligt om hackingskandale, der involverede i alt 100 kendte skuespillerinder og sangerinder, som fik lænset deres iCloud-konti for private fotos.

”Jeg var bare så bange. Jeg vidste ikke, hvordan det ville påvirke min karriere.Det, at jeg er en offentlig person, at jeg er skuespiller, gør ikke, at jeg har bedt om det her,” fortæller hun til Vanity Fair.

Jennifer Lawrence fortæller, at de famøse billeder var tiltænkt ekskæresten skuespilleren Nicholas Hoult, der bor i England.

”Jeg var i et kærligt, sundt og godt forhold i fire år. Det var langdistance, så enten vil din kæreste se porno, eller også vil han se på dig,” forklarer hun.

”Det er min krop, og det burde være min beslutning, og det faktum, at det ikke er min beslutning, er fuldstændig frastødende. Jeg kan ikke forstå, at vi lever i sådan en verden.”

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (10)
Gravatar

#1 rauhe 8 år siden

== Hun synes det er træls, at der findes nøgen billeder af hende på internettet.
Gravatar

#2 Manthraxx 8 år siden

Det kan godt være at vi(se; internettet) har slået hende i stykker... men jeg respekterer hende nu stadig.
Gravatar

#3 Nicki52 8 år siden

"Jeg var bare så bange. Jeg vidste ikke, hvordan det ville påvirke min karriere.

Det vil da ikke påvirke din karriere at en idiot har kommet til at trykke del på en hel masse billeder. Tror heller ikke det vil påvirke din karriere hvis du gjorde det selv.
"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"
Gravatar

#4 Hive 8 år siden

Undskyld Jennifer, jeg var svag og blev fristet. :(
Gravatar

#5 Dizzinator 8 år siden

Det kan da godt være at det var billeder til ekskæresten, men hvorfor så beholde de billeder på telefonen/iCloud efter at han havde fået dem ?

En ting er at man som kendt tager sådan bileder til kæreste eller what ever, noget andet er så at gemme dem et sted som iCloud eller andre steder der har forbindelse til skyen.
Der vil altid være en risiko for hacking uanset hvor godt et firma siger de beskytter dig vil der altid være en eller anden dygtig nok til at få fat på det.

Des bedre sikkerheden er, des større risiko er der for at en hacker ønsker at prøve kræfter med det.

Og lige netop denne type billeder/video er jo noget mange gerne vil have fingre i, så der vil altid være en eller flere der forsøger at opsnappe det
Gravatar

#6 Mr. Anderson 8 år siden

Slap nu lige lidt af. Selvfølgelig er det da en forbrydelse, men man behøves sgu ikke at lyde som om, at det er noget vi ikke har set før. Vi er alle nøgne under tøjet.
"A day without laughter, is a day wasted." –Charlie Chaplin
Gravatar

#7 brunbjerg 8 år siden

Jeg forstår ikke at tonen herinde lader til at læne sig op ad at det er hendes egen skyld.

Det der er sket er præcis det samme som hvis billederne lå på hendes computer i hjemmet, computeren blev stjålet og billederne delt. Der er ingen forskel.

Angående karrieren, så er skuespillere i hendes kaliber deres eget brand. Jeg forstår godt hendes bekymring, heldigvis tror jeg I har ret i at få mister respekt for hende. Men husk at i USA hvor man offentligt er så sex-forskrækket kan det sikkert støde mange at vide, at hun overhovedet har gjort det. Forestil dig at være i hendes sko da det skete. Man kan ikke gætte hvordan offentligheden reagerer når man står midt i suppedasen.
Gravatar

#8 MonsTruz 8 år siden

#7
Det er på ingen måde hendes skyld. Men det er utrolig dumt af en smuk ung kendt kvinde, og gemme sådan nogle billeder i skyen.
Man kan da håbe sagen her, får folk til at passe lidt bedre på deres følsomme billeder osv. Det burde selvfølgelig være sikkert, selvom det er uploadet til cloud service, men sådan er virkeligheden desværre bare ikke.
Gravatar

#9 kenze2288 8 år siden

#5 & #8
Det skyldes desværre nok at ikke ret mange faktisk lige tænker over at iPhone som standard gemmer ens billeder i skyen. Man skal selv ind og slå det fra og min opfattelse er at ret mange faktisk ikke er klar over dette. Alle andre firmaer end Apple skal man vel selv slå det til hvis man automatisk vil gemme sine billeder i skyen, ret mig hvis jeg tager fejl.
Gravatar

#10 nwinther 8 år siden

Jeg tror hun puster til ilden frem for at slukke den.

En udtalelse i retning af "nå", ville sikkert afkræve mere respekt.

Det faktum, at det er fordi det er nøgenbilleder - ikke at hun er blevet hacket - at hun hidser sig op, synes jeg er bemærkelsesværdigt. Ville det være problemfrit, om det var et billede af hende mens hun børster tænder, fuldt påklædt?

Jeg kan sagtens forstå hun føler sig forulempet. Men at det er nøgenbillederne som er det afgørende har jeg en lille smule svært ved at forstå.

Et "nå" ville måske tage brodden af spændingen omkring nøgen-leaks.
"I, for one, welcome our new insect overlords" - Kent Brockman

Skriv ny kommentar: