Det går over stok og sten for den dobbelte Oscar-nominerede skuespiller Jeremy Renner. Ikke nok med at han får rolle i den ene store film efter den anden, så har han også for nyligt startet sit eget produktionsselskab, The Combine, og er begyndt på at udvikle en film om skuespilleren Steve McQueen.

Se også: Endnu en film om Steve McQueen sat i værks.

James Gray (”We Own the Night”) skal skrive manuskriptet, som baseres på de to bøger “Portrait of an American Rebel” og “The Life and Legend of a Hollywood Icon”. Ivan Zacharias skal instruere filmen, som det forventes, Renner selv vil medvirke i.

Steve McQueen var en af de helt store actionhelte i den såkaldte første generation, der også bestod af bl.a. Charles Bronson og Clint Eastwood. Igennem sin karriere hittede McQueen med film som “Den store flugt”, “Getaway – vild flugt” og især “Bullitt”, der er husket for sin actionfyldte biljagt.

Se også: Jeremy Renner og Jennifer Lopez i “Ice Age 4″.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 X&O 11 år siden

Jeg syntes nu at Daniel Craig ligner McQueen mere...
Gravatar

#2 Michael2t 11 år siden

X&O (1) skrev:
Jeg syntes nu at Daniel Craig ligner McQueen mere...

Ingen har sagt, at Renner skal spille McQueen.
Gravatar

#3 Frederik 11 år siden

Michael2t (2) skrev:
Ingen har sagt, at Renner skal spille McQueen.


Det har samtlige nyheder rundt omkring på internettet.
Gravatar

#4 Jb-film 11 år siden

Det vil altid være et problem, at finde en skuespiller der ligner optimalt - se bare på den kommende danske film om Dirch Passer.

- Men et spændende projekt.

Steve McQueen var i samme klasse som Clint Eastwood - Nogle vil måske også drage Marlon Brando ind i den sammenhæng?
Men ser vi på actionfilm, så havde Steve McQueen en helterolle, som Clint Eastwood og til dels Harrison Ford har videreført. - Den indimellem tavse, men handlekraftige rolle.

Skriv ny kommentar: