Som vi har skrevet tidligere her på Filmz, så har Joaquin Phoenix været rygtet til at spille titelrollen i Marvels kommende “Doctor Strange”. Og nu skriver hjemmesiden Collider, at forhandlingerne er tæt på at være på plads.

Se også: Marvel-direktør: “Doctor Strange” bliver et vanvittigt syretrip

Joaquin Phoenix’ medvirken i Marvels kommende superheltefilm er endnu ikke blevet endeligt bekræftet, men Entertainment Weekly har talt med flere kilder fra Marvel, der peger på Phoenix som favorit til at indtage hovedrollen foran andre kandidater som Jon Hamm og Jared Leto.

“Doctor Strange” instrueres af Scott Derrickson (“Deliver Us From Evil”), ud fra et manuskript af ham selv, i samarbejde med Jon Spaihts. Optagelserne starter til næste år, og der er premiere på filmen engang i 2016.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 Kviesgaard 7 år siden

Er rimelig neutral, hvad angår Joaquin Phoenix, men vil han have rollen, så for min skyld ingen alarm.

Hvad angår Jon Spaihts, var han ikke manden bag det første Prometheus-manuskript? Mener at have set, at Jon Spaihts egentlig bragte en del interessante ideer til torvs i det manuskript, inden det overgik til David Lindelof.
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#2 Alex- 7 år siden

Uh glæder mig til at se hvad dette bliver til. Især om den kan tages seriøst. Guardians beviste at de lidt mere 'fancy'/skæve områder af Marvel-universet kan falde i god jord hos langt flere end blot tegneserie-entusiaster. Men det var vidst til dels humoren som gjorde det, hvilket ikke fylder det store i hverken Doc Strange eller Joaquin Phoenix. Sidste forsøg på en seriøs Marvel-helt var så vidt jeg kan huske Daredevil. Tilsæt lidt magi og den opgave bliver straks sværere.
Krydser fingre, kunne være så fedt hvis den blev en succes. : )
Gravatar

#3 Frederik 7 år siden

Kviesgaard (1) skrev:

Hvad angår Jon Spaihts, var han ikke manden bag det første Prometheus-manuskript? Mener at have set, at Jon Spaihts egentlig bragte en del interessante ideer til torvs i det manuskript, inden det overgik til David Lindelof.Jo! Hans manuskript kan bestemt anbefales, hvis man kan lide at læse sådan nogen. Det er en del bedre udført end Lindelofs udgave.
Gravatar

#4 st0rm 7 år siden

Er der nogen tilknytning til Doctor Strangelove? Eller er det bare et brugt navn for en doktor..
Gravatar

#5 Chrisenry 7 år siden

Mojo_69 (4) skrev:
Er der nogen tilknytning til Doctor Strangelove? Eller er det bare et brugt navn for en doktor..

Dr. Strange og Dr. Strangelove er henholdsvis fra 63 og 64 såvidt jeg kan læse mig til. Meget sjovt egentlig. Mærkelige doktorer var hot i start 60'erne.

Efter min mening er Joaquin Phoenix et virkelig godt cast. Han besidder sådan en herlig uudgrundelig dysterhed der helt sikert vil passe doktoren fint, og så er han ej at forglemme en ganske habil skuespiller. Thumbs up, Marvel.

"Hello there, smooth skin. The Name's Harold. I help keep this town running."
Gravatar

#6 sluppermand 7 år siden

By the hoary hosts of Hoggoth! Hvis Phoenix lander rollen, er jeg meget mere optimistisk omkring en Doctor Strange film. Hvis de kan genskabe den psykedeliske vibe man fandt i de første tegneserier, tegnet af Steve Ditko, er jeg solgt.

Skriv ny kommentar: