Den første stilfulde trailer til Netflix-filmen “They Cloned Tyrone” efterlader os med langt flere spørgsmål end svar.

Instruktør Juel Taylor (“Actors Anonymous”) har fået sig noget af en stjernesamling til hans blot anden spillefilm. Her ser vi nemlig “Star Wars”-stjernen John Boyega, Marvel-superhelten Teyonah Parris, der for alvor kommer i spotlightet med den kommende “The Marvels”, og ikke mindst den Oscar-vindende Jamie Foxx i rollerne som hhv. Fontaine, Yo-Yo og Slick Charles.

Læs også: “Cameron Diaz vender tilbage til skuespil efter otte år: Skal spille over for Jamie Foxx i ‘Back in Action'”

Den umage trio ledes efter en række mystiske hændelser på sporet af en skummel regeringsstyret konspiration. Meget mere ved vi ikke om den utroligt udtryksfulde film, der med sine (i flere faconer) farverige karakterer, kornede skud og overraskende sci-fi-elementer, skaber en yderst interessant første trailer, der uden tvivl nok skal tiltrække en masse seere, når “They Cloned Tyrone” får premiere på Netflix den 30 december.

“Just Mercy”-skuespiller J. Alphonse Nicholson står også på rollelisten sammen med den ikoniske “24”-frontmand Kiefer Sutherland.

Taylor har skrevet filmen i samarbejde med Tony Rettenmaier. Makkerparret har tidligere arbejdet sammen som en del af forfattergruppen bag “Space Jam: A New Legacy”.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: