Efter “Star Wars: Episode IX” så går den legendariske ”Star Wars”-komponist John Williams på pension fra stjernekrigs-universet.

Han har skabt musikken til alle otte ”Star Wars: Episode”-film. Og han vil også lave musikken til nr. ni, men så er det også slut:

”J.J. Abrams forbereder ’Episode IX’, som jeg forhåbentlig vil lave for ham til næste år. Det ser jeg frem til. Det vil afslutte en serie på ni, hvilket vil være rigeligt for mig,” siger Williams ifølge NME.

Det er dog ikke en ny situation for Lucasfilm at skulle undvære John Williams. Michael Giacchino komponerede således musikken til “Rogue One”, imens John Powell står for “Solo: A Star Wars Story”, hvortil Williams dog medvirker med et theme.

John Williams har været Oscar-nomineret for sit score til ”Star Wars: A New Hope”, som han vandt for, samt ”The Empire Strikes Back”, ”Return of the Jedi”, ”The Force Awakens” og “The Last Jedi”.

“Star Wars: Episode IX” får premiere d. 19. december i 2019.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Mads47 4 år siden

Jeg vil også heller have at John Williams går på pension efter episode IX, end en dag hvor han går bort og man så skal til at finde nogen der kan løfte arven. Det passer også perfekt at manden på pension efter at have lavet sundtracket til 9 film i samme serie, manden har haft en utrolig karriere.

Skriv ny kommentar: