Fans af krimi-serien “21 Jump Street” – der på dansk hedder “De unge strissere” – kan nu ånde lettet op, efter Johnny Depp har bekræftet, at han vil have en cameo-rolle i den kommende spillefilm “21 Jump Street”, der er baseret på serien.

Se også: ”21 Jump Street” som film.

Depps cameo har længe været rygtet, men er først nu blevet bekræftet af Depp selv under et interview med MTV.

“21 Jump Street” vil ligesom serien handle om en gruppe politifolk, der må gå undercover for at opsnappe og opklare en række forbrydelser på amerikanske gymnasier. Komikeren Jonah Hill har både skrevet og vil medvirke i filmen sammen med bl.a. Channing Tatum, Dave Franco, Brie Larson og nu også Johnny Depp.

Serien, der varede fra 1987 – 1991, var i stor stil med til at støbe Depps karriere, da han hurtigt blev et idol for teenagepiger verden over.

Se også: Nyt om filmudgaven af “21 Jump Street”.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 MikkelHJ 13 år siden

Tom Hanson FTW!
Don't you dare take Miles. You can take the children, but you leave me my monkey.
Gravatar

#2 moulder666 13 år siden

Jeg så de første 2 sæsoner af serien igen for et par år siden og ZOMG hvor har årene ikke været alt for venlige ved 21 Jump Street! Til gengæld kan jeg dog sige, at den er garant for en del billige, ufrivillige grin - så hvis man ikke helt synes, at 90210 virker kikset nok, er den helt klart et (gen)syn værd! :-)
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Gravatar

#3 Dragon_Claw 13 år siden

moulder666 (2) skrev:
JTil gengæld kan jeg dog sige, at den er garant for en del billige, ufrivillige grin


Tony Montana: All I got in this world is my word and my balls. And I don't break 'em for nobody!

Skriv ny kommentar: