Johnny Depp laver “In the Hand of Dante”


Johnny Depps produktionsselskab Infinitum Nihil har købt rettighederne til en filmatisering af Nick Tosches’ roman “In the Hand of Dante” fra 2002. Depp vil muligvis selv spille hovedrollen i filmen.

“In the Hand of Dante” omhandler Dantes klassiske “Den guddommelige komedie” og fortæller om Dante i 1400-tallets Italien, da han forsøger at færdiggøre sit værk. Parallelt fortælles et nutidigt handlingsforløb, der følger Tosches, som skal vurdere, om et manuskript, der eftersigende er Dantes originalmanuskript, er autentisk.

Johnny Depp går i marts i gang med optagelserne til en filmudgave af gonzo-journalisten Hunter S. Thompsons “The Rum Diary”, som Bruce Robinson instruerer efter sit eget manuskript. Depp har tidligere spillet hovedrollen i Hunter S. Thompson-filmatiseringen “Fear and Loathing in Las Vegas” fra 1998.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Christian Voldborg 12 år siden

Depp er super, men behøver vi virkelig denne film? :S
Filmnørder, bøj jer i støvet for Christopher Nolans "Inception"...
Gravatar

#2 Feodora 12 år siden

#1. Hvilken film mener du? Rum Diary eller "Dante"?
Jeg er ikke specielt vild med HST men det er rart (og på tide)at han endelig laver noget som ikke er Disney/børnefilm. Synes at "In the Hand of Dante" lyder interesseant.
Hvis han nu bare kunne tage en lille pause fra Burton også men de skal jo lave Dark Shadows til sommer så...
I have amnesia and deja-vu at the same time: I think I've forgotten this before.

Say no to Pirates 4!

Skriv ny kommentar: