“Suicide Squad”-skuespilleren Jared Leto forsøgte at standse produktionen af “Joker”.

Han var bestemt ikke tilfreds. Først blev Jared Letos udgave af Jokeren klippet ned til et minimum i den endelige udgave af “Suicide Squad”.

Senere kom meddelelsen om, at Todd Phillips skulle lave “Joker” med en ny skuespiller som Jokeren, hvilket som bekendt blev Joaquin Phoenix.

Det gjorde Jared Leto så rasende, at skuespilleren forsøgte at få standset produktionen af “Joker” til fordel for en egen Joker-film, fortæller kilder til The Hollywood Reporter.

Leto fik sin agent til at kontakte Warner Bros. med besked om at få stoppet “Joker”. Men det hjalp ikke.

I mellemtiden har Jared Leto spillet med i Warner-filmen “Blade Runner 2049”, og han skal medvirke i “Little Things” – også fra Warner Bros.

Derimod er Jared Letos dage som Jokeren tilsyneladende et overstået kapitel, fortæller en kilde.

Harley Quinn-filmen “Birds of Prey” bliver uden Jared Leto – det samme gælder James Gunns nye “The Suicide Squad”.

Tidligere har en Harley Quinn/Joker-film samt en solofilm med Jared Letos udgave af Jokeren været på tale, men de bliver næppe til virkelighed.

Læs også ‘Jared Leto om alternativt DC-univers: Jeg er forvirret over “The Joker”‘.


Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 Johnny42 11 måneder siden

Det kom faktisk bag på mig at der er så voldsom modstand mod Jared Letos Joker. For mig fungerede han godt som en kriminel forbryderboss. Han kan ikke og skal ikke sammenlignes med tidligere Jokere, på samme måde som Joaquen Phoenix's joker heller ikke skal sammenlignes med tidligere versioner.

Men noget som Joker har åbnet op for at identiteten ikke er forbeholdt en enkelt person, men at alle kan tage identiteten og sprede kaos på sin egen måde.

Jeg havde faktisk heller ikke noget imod Jesse Eisenberg's version af Lex Luthor, som jeg synes fungerede godt som en lettere excentrisk/gal forbrydergeni.
Gravatar

#2 Star Trek fever 11 måneder siden

Jared Leto har aldrig spillet Jokeren.
Get woke, go broke.

All lives matter.
Gravatar

#3 SverriJ 11 måneder siden

#1 Giver dig fuldstændig ret. Letos take på Jokeren var virkelig fedt. En helt ny måde at se Jokeren på.
Gravatar

#4 Mads47 11 måneder siden

Jeg synes heller ikke hans take på karakteren var dårligt, jeg synes problemet i selve karakter designet. Men hans opførelse under optagelserne og nu er forkastelig.
Gravatar

#5 Mejse 11 måneder siden

han var ikke min yndlings joker, men noget af det jeg lige netop kan lide ved karakteren er at de prøver forskellige ting med ham, det er jo stort set en ny version hver gang, og det var det her også og forholdsvist vellykket i at være anderledes men stadig genkendelig så jeg er tilfreds, at han så åbenbart er lidt irriterende at have med at gøre er en anden sag :P

Skriv ny kommentar: