Det har været det helt store “Game of Thrones”-samtaleemne lige siden sæson 5 sluttede for snart et år siden. Vender Jon Snow tilbage i den kommende sæson 6? Det gør han… På en måde.

Se også: Video: Kom bag om den 6. sæson af “Game of Thrones”

For selv om Kit Harrington, der spiller Snow, stædigt fastholder, at han ingen rolle har at spille i den kommende sæson, så afslører han nu, at han ganske kort har medvirket på optagelserne:

”Hør nu her, jeg er ikke med i serien mere. Jeg er definitivt ikke med i den nye sæson… Jeg filmede enkelte scener, hvor jeg er død,” siger Kit Harrington til TimeOut.

Spørgsmålet er så, om man kan stole på Harrington, eller om Snow genopstår på mirakuløs vis. Det bliver afsløret om små seks uger.

“Game of Thrones” vender tilbage på HBO Nordic d. 25. april.

Følg Filmz på Facebook.

Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 Krurri 2 år siden

synes de ska lade ham forblive død så de ikke går meget længere væk fra bøgerne end de allerede har gjort
Gravatar

#2 Jonadong 2 år siden

Krurri (1) skrev:
synes de ska lade ham forblive død så de ikke går meget længere væk fra bøgerne end de allerede har gjort


Nu er det noget tid siden jeg læste den sidste bog, men der er da intet i vejen for han vender tilbage fx. ved Melisandre hjælp er der? Jeg husker måske forkert?
Gravatar

#3 cain 2 år siden

Dårligste skuespiller i serien så han må gerne forblive død.
Gravatar

#4 Geekalot 2 år siden

Han er sq da fed :) Holder stadig på han er med i serien, som en white walker. Men nu må vi se :) glæder mig hvert fald.
Gravatar

#5 nwinther 2 år siden

Mit eneste problem med, at Jon Snow er død er, at det gør næsten alle scener med ham overflødige. Alt hvad han oplever kunne lige så godt være fortalt gennem Sam.

I modsætning til f.eks. Eddard Stark - eller Robb - er Jon Snows død hverken spektakulær (i litterær forstand) eller en "driver" i forhold til plottet.

Han er, efter min mening, mere værd i live end død (men det er muligvis endnu et penselstrøg i Martin's forsøg på at male sig selv op i et hjørne.
"I, for one, welcome our new insect overlords" - Kent Brockman

Skriv ny kommentar: