Så er endnu en skuespiller parat til at gøre døgnet surt for den utrættelige agent Jack Bauer; Jon Voight har sluttet sig til den kommende syvende sæson af spændingsserien “24 timer”.

I Fox’ populære show skal Voight spille Bauers (Kiefer Sutherland) nye hovedfjende, som trækker i trådene bag den næste sæsons terrortrussel. Figuren vil blive introduceret under den to timer lange prolog-tv-film, der leder op til seriens 7. sæson. Voight vil derpå figurere mest i den nye sæsons sidste halvdel.

Det specielle prolog-afsnit, der lige nu optages i Sydafrika, vil få amerikansk tv-premiere 23. november, mens selve sæsonen sættes i gang i januar måned.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Mercadian 14 år siden

Jon Voigt har erkendt at han, som en pakke rullepølse, for længst har overskredet sidste salgsdato... Og nu prøver han at forny sig selv som Bilka, Føtex og Super Brugsen fornyer deres kød i farshakkeren...
If practice makes perfect, but nobody is perfect, then why practice?
Gravatar

#2 SpielbergFreak 14 år siden

#1

Det ka jeg ikke give dig ret i. Han er stadig en cool skuepsillere, han var dog i Transformers, med udover det er han sgu cool nok. Han er eminent som badguy! Og det her giver 24, et extra notch op!
Gravatar

#3 filmz-morpheus75 14 år siden

Damn det bliver godt. Kan ikke vente:o) Voigt er absolut en af mine yndlings skuespillere, så det ser jeg frem til.
Take the red pill, you stay in wonderland, then i´ll show you how deep the rabbithole goes... Citat: Morpheus (Matrix)
Gravatar

#4 Bohemian 14 år siden

Det sku i orden!
Free in serenity.

Skriv ny kommentar: