Det bedste action-øjeblik i hele Marvel Cinematic Universe er med Hulk i “Avengers: Age of Ultron”, ifølge instruktør Joss Whedon. Alligevel fjernede han scenen, da det var bedst for den samlede film, fortæller han til BirthMoviesDeath.

Se også: Mark Ruffalo: Marvel bestemmer ikke over Hulk

Joss Whedon forklarer, at store dele af den afsluttende kampscene i “Age of Ultron” blev bygget op omkring denne utrolige scene med Hulk, som altså aldrig blev brugt:

”Det er en fantastisk scene, men jeg kunne ikke retfærdiggøre den. Vi havde bygget meget af den sidste kampsekvens op omkring den, så det var hårdt for os. Men jeg vidste, at jeg kunne skrive en afslutning til Bruce [Banner/Hulk] og Natasha, der ville være bedre historiefortælling, og det ville blive et ægte øjeblik,” siger Joss Whedon om den hårde beslutning.

Han nægter dog at uddybe, hvad det er publikum er gået glip af, da han håber, at der kan blive plads til scenen i en fremtidig Marvel-film:

”Jeg taler ikke om det i detaljer, fordi jeg sagde til Marvel: ‘I kan bruge det i en anden film! Hold fast i det!'”

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (21)
Gravatar

#21 SublimeKen 9 år siden

De ignorer ikke The Incredible Hulk. William Hurt som spillede General Ross, er blevet bekræftet til at gentage rollen i Captain America: Civil War:
http://www.comicbookmovie.com/fansites/MarvelFresh...

Skriv ny kommentar: