Kate Winslets Oscardrømme

Kate Winslet fortæller til britiske Reveal Magazine, at hendes store drøm er at vinde en Oscar. Hun er fem gange blevet nomineret, men har endnu ikke haft held med at kunne tage den lille eftertragtede statuette med hjem.

Winslet blev første gang nomineret for “Fornuft og følelse” i 1996 og er siden hen blevet nomineret for “Titanic”, “Iris”, “Evigt solskin i et pletfrit sind” og senest “Little Children” i 2007.

Den 33-årige skuespillerinde fortæller: ”Jeg vil vinde. Det benægter jeg ikke. Jeg vil ikke sidde der med et stift smil på læberne, mens en anden vinder. Men det gør vi jo alle, ikke?”

Winslet skulle dog også have gode muligheder i år – især hvis Golden Globe-nomineringerne er en indikator for de kommende Oscar-nomineringer. Winslet er i år Golden Globe-nomineret for både “The Reader” (bedste birolle) og “Revolutionary Road” (bedste hovedrolle i et drama).Vis kommentarer (14)
Gravatar

#11 christianhg 14 år siden

Uuh, ja, fantastiske Finding Neverland. Kan man ikke fælde en tåre til den film, har man et hjerte af sten. Giv den kvinde en Oscar.
Are you crazy? The fall will probably kill you.
Gravatar

#12 wimmie 14 år siden

En af mine absolutte yndlingsskuespillerinde - hvis ikke nr. 1. Hun har uden tvivl fortjent en oscar eller 2 - hun skulle i hvert fald have fået den for "Eternal Sunshine..."

Håber at dette år bliver året hvor hun ikke bliver overset - spændende at se hvem hun skal "kæmpe" imod ;)
"he won the Nobel Prize for inventing the artificial appendix.”
Gravatar

#13 Skeloboy 14 år siden

Hilary Swank i Million Dollar Baby fik den i stedet for Kate i Eternal Sunshine...det kan man diskutere om det er helt på sin plads, men jeg synes ikke det er helt urimelig...
Gravatar

#14 wimmie 14 år siden

Ja, det er jo det - det er bestemt ikke urimeligt og Hilary Swank var fantastisk i rollen (selvom jeg bedre kunne lide Eternal Sunshine end Million Dollar Baby ;).
Begge ville have været værdige vindere imo.
"he won the Nobel Prize for inventing the artificial appendix.”

Skriv ny kommentar: