De første billeder fra settet til David O. Russells kommende film “The Fighter” med Christian Bale og Mark Wahlberg i hovedrollerne er havnet på internettet.

Billederne, der viser en tydeligvis tynd Bale i rollen som den stofplagede bokser Dicky Eklund og en mere veltrænet Wahlberg, kan ses hos Just Jared.

Wahlberg spiller i filmen bokseren “Irish” Mickey Ward, der efter en række nederlag er parat til at lægge boksehandskerne på hylden, indtil hans bror, Eklund, en dag opsøger ham.

Eklund har siddet i fængsel i 10 år pga. narko og røverier. I fængslet har han ændret adfærd og været en mønsterfange, og da han kommer ud, hjælper han sin bror med at træne til den hæder i ringen, han altid har ønsket.

“The Fighter” forventes klar i biograferne engang i 2010.Vis kommentarer (60)
Gravatar

#41 PredatorX 13 år siden

wimmie (38) skrev:
#37

Bøsse-slutning i T4? Haha :D
Den må du da gerne lige spoile for mig? ;)


Hehehe okay jeg prøver:


Hele filmen får vi banket ind i hovedet med syv-tommer søm at Marcus er maskine/menneske med et menneskeligt hjerte. Udtrukket "something human heart something something" bliver tæsket så meget ind, at selv min lillebror på 11 ville kunne forudse, hvad der sker når John Conner får banket en pæl igennem hjertet...

I slutningen af filmen ligger John og Marcus på hver deres båre og giver hinanden et blik der ville gøre selv Frodo og Sam skamfulde... The human heart is STROONGGGGG. Gayness to the max.

PredX siger baaaaaaaaaaaaaaaah to hell with it.

Nææ de skulle hellere have fyret den originale slutning ind, hvor John Conner rent faktisk DØR. Og et stk face off senere er Marcus blevet til John, hvilket gør John Conner til halv mand halv maskine. SLUT! THE END!

Det ville have været iorden i min bog!

... og iøvrigt gjort John Conner til en langt federe karakter i film 2 og 3. But oooh no.

thecleansing.net : you call we kill
Gravatar

#42 filmz-ab 13 år siden

SPOILERS

den alternative slutning kommer vist i directors cut udgave på dvd, mener jeg. Men uanset havd, tror jeg ikke det ændrer på ret meget.
You wanna know what happens to an eyeball when it gets punctured?
Gravatar

#43 PredatorX 13 år siden

[email protected] (42) skrev:
SPOILERS

den alternative slutning kommer vist i directors cut udgave på dvd, mener jeg. Men uanset havd, tror jeg ikke det ændrer på ret meget.


Nej ikke rigtigt:-D

Det ændrer ikke på den retning de tager i de nye film.. samt alle de mongolske ting T4 også havde at byde på hehe
thecleansing.net : you call we kill
Gravatar

#44 filmzkim 13 år siden

#43
Skal vi nu ikke bare nyde, at Arnold var med?
Han kommer jo ikke til at medvirke i de næste efterfølgere.
Gravatar

#45 wimmie 13 år siden

#41 Hehe...tak ;)

Kæresten ville have mig med ind at se den eller Transformers 2 - jeg var stædig, brugte kvinde-list og det endte med Drag me to Hell.... lyder mere og mere som det rette valg :D
"he won the Nobel Prize for inventing the artificial appendix.”
Gravatar

#46 Bony 13 år siden

#44 - Arnold? Det var vist begrænset hvor meget "han" var med..
Nyeste anmeldelse: "The Thin Red Line" : http://bonysblog.wordpress.com/
Gravatar

#47 the_paki_don 13 år siden

Tag det roligt alle sammen. Nu må jeg hellere tage bladet ud af munden og komme med objektive, stabile holdninger, som vi alle kan tage for gode varer og berolige os selv med i stunder af ustabilitet, sorg, frustration og forvirring:

CHRISTIAN BALE ER GUDS GAVE TIL SKUESPILLET!

Sådan. Smager det ikke bare godt?
Gravatar

#48 MOVIE1000 13 år siden

#47 så er han da noget nærig;)
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#49 MouseMickey 13 år siden

#20 Sakset

IMDB skrev:
The Wrestler director Darren Aronofsky had also been attached until recently, but with his sports drama out of the way he has moved on to other things (like a RoboCop remake).
Nikko was easy. Now it's your turn. One night you'll close your eyes, and when they open I'll be there. It'll be time to die
Gravatar

#50 the_paki_don 13 år siden

#48 Nej.

For Christian Bale er som vand. Livsbringende - Du skal drikke vand for at leve. Energibringende - Hydropower, anyone? En gennemgående ingrediens i al mad og drikke.
Jeg mener, at det også bliver brugt i cement... Det vasker dit tøj! Vand får blomster til at blomstre. Og hvis film er blomster, så er Bale vandet.

Ja, vand er fantastisk. Ligesom Christian Bale.

Skriv ny kommentar: