Hollywood-komedien “Like a Boss” dropper dansk biografpremiere – direkte på streaming 2. påskedag.

“Like a Boss” skulle have haft dansk biografpremiere den 7. maj. Men Paramount tror ikke længere, at der til den tid er åbne biografer i Danmark.

Derfor får “Like a Boss” med Tiffany Haddish, Rose Byrne og  Salma Hayek i hovedrollerne direkte streamingpremiere i næste uge.

Det er Miguel Arteta, som instruerer “Like a Boss”. Arteta er også kendt fra serietitler som “Succession”, “New Girl” og “The Office”.

Læs også ‘Biograftitler på streaming – her er de mest populære‘.

“Like a Boss” kan købes til streaming i Danmark fra den 13. april.


Vis kommentarer (21)
Gravatar

#11 MacGuffin 1 måned siden

Det er faktisk ret vigtigt, idet jeg har haft en længerevarende debat med Justin. Han er blottet for enhver økonomisk og forretningsmæssig forståelse.
Men kloger sig alligevel i uhørt grad. Så det var bl,ot for at forstå debattørens baggrund. At han er på offentlig forsørgelse forklarer meget.
Sjovt nok er der stor forskel på folk herinde. Geekalot har gennem længere tid kørt en hetz mod mig, uden nogen har grebet ind.
Intet ville glæde mig mere end en ordentlig tone herinde. Men fra Filmz side er der nogen der er fredet og de kan uhindret smide en skaldespand over folk, som er helt uden for emnet, uden Filmz griber ind.
MEN ORDENTLIG TONE er bestemt noget jeg eftersøger. Blot så sjældent jeg møder det, når jeg præsentere folk for fakta.
Gravatar

#12 MacGuffin 1 måned siden

#4: Endnu engang omskriver du sagens kerne. Som sædvanlig. Mærkelig debatform. Sådan troll-agtig.

"Så der har altså aldrig været en film vist i biografen der har floppet ?"

Jo, det har der da. Det er blot ikke sagens kerne. Det handler om en film fra Paramount og at filmen for længst er åbnet i USA og floppet. Der kender jeg Paramount godt nok til at vide at den slags udsender de ikke i biograferne i Danmark.
Gravatar

#13 Justin 1 måned siden

#12
Hvis branchen er global hvordan kan de så afgøre om en film er floppet før den er vist globalt ?
Gravatar

#14 MacGuffin 1 måned siden

Fordi der er testmarkeder. Man behøver jo heller ikke læse alt du skriver, for at vide det kommer fra en uvidende.
Gravatar

#15 Justin 1 måned siden

#14
Jeg undrer mig bare over hvorfor det nogle gange kun er globale tal der er gyldige, og andre gange er det nok med tal fra USA
Gravatar

#16 MacGuffin 1 måned siden

I en samlet vurdering af filmstudiernes indtægter er kun de globale tal interessante.
Gravatar

#17 Justin 1 måned siden

#16
Men der var altså ikke behov for en samlet global vurdering at denne film
Mærkeligt.
Gravatar

#18 MacGuffin 1 måned siden

Nej, for de tabte penge i alle de lande den blev lanceret i.
Gravatar

#19 Bjur 1 måned siden

Nu fik du mig til at lede efter Paramount releases for at se hvilke film der klarer sig dårligt. Jeg fandt så, hvilke der klarer sig godt, og specielt på denne liste at Congo topper over film som Braveheart og Forrest Gump er vildt. Derudover har jeg en forkærlighed for netop Congo, selvom den mildest talt har fået elendig kritik:)
https://www.the-numbers.com/market/1995/distributo...
Gravatar

#20 MacGuffin 1 måned siden

Det er mere kompliceret end som så. Nogle Paramount-film har premiere day-and-date over hele kloden. På andre film 'føler' Paramount sig frem og udsender filmene i USA og i enkelte testterritorier rundt om i verden. "Like a Boss" falder i sidste kategori. Hvis en film viser sig at floppe i USA og testterritorierne trækker Paramount stikket til de øvrige lande og udsender filmen direkte på streaming. Ret smart faktisk. På den måde undgår Paramount at kaste gode markedsføringspenge efter en dårlig indtjening. Og det er hvad der skete med "Like a Boss".
"Like a Boss" havde et budget på $29,0 millioner. Filmen indtjente $22,2 millioner i USA og sølle $7,6 millioner i 26 testterritorier. Når en film som tommelfingerregel skal indspille 2,5 til 3 gange budgettet for at blive profitabel kan man rolige kategorisere "Like a Boss" som flop og en film der aldrig vil tjene den investerede kapital ind igen. Filmen indtjente sølle $27.030 i Norge. "Like a Boss" ville aldrig være kommet i danske biografer, Corona-krise eller ej.

Skriv ny kommentar: