Kevin Spacey blev efter #MeToo-anklager om overgreb fyret fra “House of Cards”. Efter en længere pause genstarter Netflix til næste år optagelserne af den sjette og sidste sæson. Det bliver uden Spaceys hovedkarakter, Frank Underwood, men derimod med Robin Wrights karakter, hustruen Claire Underwood, som den nye hovedrolle.

Se også: ”House of Cards”-produktion: Sæson 6 bliver gjort færdig uden Kevin Spacey

Det har ellers været usikkert, hvilken retning “House of Cards” ville gå uden Spacey. Frank Underwood har nemlig været fokuskarakteren gennem hele serien.

Men efter overvejelser og omskrivninger siden pausen begyndte tilbage i oktober, er det nu besluttet, at det bliver Claire Underwood, der skal være i fokus for afslutningen af “House of Cards”, skriver The Hollywood Reporter.

Spørgsmålet er så, hvordan Netflix-flagskibet fortsætter uden Kevin Spacey? En mulighed er at lede efter inspiration hos Michael Dobbs, der har skrevet bøgerne, som “House of Cards” er inspireret af. Her dør Frank Underwood nemlig.

Det spørgsmål får vi besvaret i sæson 6. der kun får otte afsnit og altså ikke 13 afsnit, som de første fem sæsoner har haft det.

Optagelserne af den sjette – og sidste – sæson af “House of Cards” begynder igen i starten af 2018.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: