Skuespillerinden Kristin Kreuk, som mange nok kender som Lana Lang i tv-serien “Smallville”, har scoret rollen som den asiatiske kungfu-kvinde Chun-Li i Hyde Park Entertainments nye filmprojekt, der bygger over Capcoms populære “Street Fighter”-videospil.

Filmen, der nu har fået titlen “Street Fighter: Legend of Chun-Li”, skal instrueres af actionspecialisten Andrzej Bartkowiak, der tidligere har instrueret film som “Romeo Must Die” og “Exit Wounds”.

Justin Marks har stået for filmens manuskript, men der vides endnu ikke meget om handlingen – bortset fra at den vil fokusere på den kvindelige kinesiske kæmper og hendes kamp for at opnå retfærdighed og hævn.

Den nye “Street Fighter”-film vil dog – bortset fra det gængse kildemateriale – på ingen måde være relateret til spilfilmatiseringen fra 1994 med Jean-Claude Van Damme.

Ifølge rygter har både Jessica Biel og Kiera Knightley tidligere været sat i forbindelse med rollen som den hurtigtsparkende Chun-Li.

“Street Fighter: The Legend of Chun-Li” påbegynder optagelser til marts i Thailand.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 filmz-Center 16 år siden

de har ikke nogle asiatiske kungfu-kvinde?skuspiler der for bruger vi Lana Lang
Gravatar

#2 Saenjaina 16 år siden

Det manglede da bare. Så passer filmen blot endnu bedre ind i den kategori af film jeg allerede havde placeret den under.
Gravatar

#3 Patriarch 16 år siden

Ja... Ikke en film jeg regner med at se, men hun er da perfekt castede.
“Extraordinary claims require extraordinary evidence.”
Gravatar

#4 jensen123 16 år siden

hvis de endeligt skal lave en film om street fighter, hvor vælger de så at lave den om hende. Hellere lave en ordentlig film i samme stil som tegnefilmen, ruy og ken som hovedpersonerne... det der er sku for ligegyldigt
Gravatar

#5 Petrescu 16 år siden

Mmmmmmm....Kristin Kreuk.
Gravatar

#6 filmz-UltimateW 16 år siden

Det er måske bare mig, men det kan da næsten kun blive bedre end Van Dam's version... Kreuk er ikke den bedste skuespiller, men sød og kigge på :P

Skriv ny kommentar: