Den danske tv-serie “Livvagterne” løb med prisen for bedste dramaserie ved nattens internationale Emmy-uddeling, der gives til tv-produktioner fra andre lande end USA. Det skriver Politiken.dk.

”Konkurrencen var hård, og vi troede, at sejren ville gå til en fremragende mexicansk serie eller til den britiske serie ‘Spooks’,” siger Thomas Gabrielsson, der i serien har rollen som sikkerhedschefen Leon Hartvig.

Det er forfatterparret Peter Thorsboe og Mai Brostrøms tredje Emmy, efter at de i 2002 vandt med “Rejseholdet” og i 2005 med “Ørnen”.

“Livvagterne” er instrueret af Peter Thorsboe og Mai Brostrøm og handler om tre unge og veltrænede politibetjente, som arbejder i PET’s sikkerhedsafdeling, der skal passe på danskerne.

Se også: Ingen Emmy til danskerne.Vis kommentarer (10)
Gravatar

#1 Knuden 12 år siden

Stort tillykke herfra, har kun set Ørnen og det var sgu udemærket, men kan være man skal til at se nogle flere danske serier, når de klarer sig så godt til Emmy-uddelingen :D
Gravatar

#2 danschier.dk 12 år siden

Synd at Mille ikke vandt. En rigtig fed ungdomsserie.
Gravatar

#3 Tumleren 12 år siden

Hm, synes godt nok ikke den er specielt fantastisk.
Specielt skuespillerne har jeg et problem med, ligesom i Forbrydelsen 2, som jeg af den grund simpelthen ikke kunne holde ud at se.
Gravatar

#4 filmz-Sichlau 12 år siden

Tumleren (3) skrev:
Hm, synes godt nok ikke den er specielt fantastisk.


Enig. Jeg syntes det virker utroværdigt med så meget 'spændende/farligt' arbejde i Danmark. Serien ville virke mere realistisk hvis den foregik i USA, fx.
Gravatar

#5 nygaardpetersen 12 år siden

Meget fedt at en dansk serie vinder. Synes dog hverken at "Livvagterne" eller "Ørnen" har fortjent sådan en pris. "Rejseholdet" derimod var en helt kanon serie.
Gravatar

#6 Batsy 12 år siden

4# det er opfundet histoire alt kan ske, i ens fantasi jeg kan være en spasser på 1 klasse eller præsident =).

Men syndes nu at Blekingaden ser spændene ud end den her det var lidt kedeligt der manglede lidt action gid vi fik serie som 24 timer med lidt ´Spændning
"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".Gravatar

#7 wimmie 12 år siden

EPH333 (6) skrev:
4# det er opfundet histoire alt kan ske, i ens fantasi jeg kan være en spasser på 1 klasse eller præsident =).Det behøver skam ikke at være fantasi - George W. Bush klarede da begge dele i virkeligheden :)
"he won the Nobel Prize for inventing the artificial appendix.”
Gravatar

#8 elwood 12 år siden

Sagt med texas Accent Hehe im the pewsident of this fucking land uneted stats of amewica, hehe and I spell good too
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#9 AP 12 år siden

Jeg forstår slet ikke hvordan den serie kan vinde en Emmy. Jeg ved ikke om jeg er den eneste, men jeg synes den er virkelig dårlig. Måske lidt ligesom 'Ørnen' og jah.. 'Rejseholdet'.

#4 jeg ved ikke om den ville virke bedre i USA - men den er i hvert tilfælde meget inspireret derfra, og det gør den på en måde utroværdig.. derudover har serien heller ingen interessante karakterer.
Gravatar

#10 Nicki52 12 år siden

#6
Har en idé til spænding. Det er en hel terroristgruppe, så Livvagterne skal stoppe hvert angreb. Men bagmanden får vi ikke set ved ansigt før til sidste, men bagmanden er faktisk en der kender en af Livvagterne og har fået rundvisning i PET. Han er hvid. Han blev kidnappet af de der nede i Afghanistan som tortorerede ham, men hjalp ham ikke ud. Så vil han have hævn, som starter med små angreb. Skurken går blandt hovedpersonerne i hele sæsonen, og er et skridt foran dem. Så vi ser rundetårn falde osv.
"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"

Skriv ny kommentar: