Da den amerikanske journalist Michael Rezendes tilbage i 2003 afslørede den katolske kirkes årelange og systematiske misbrug af små børn, lød der et ramaskrig verden rundt, og artiklen udløste en Pulitzer pris til Rezendes og hans avis Boston Globe.

Se også: [url=/mark-ruffalo-der-kommer-mere-hulk-i-the-avengers-age-of-ultron[/url]Mark Ruffalo: Der kommer mere Hulk i “The Avengers: Age of Ultron”

Den kommende film “Spotlight” bringer den grufulde historie op på det hvide lærred, og det bliver højest sandsynligt Mark Ruffalo, der skal spile journalisten Michael Rezendes. Det skriver hjemmesiden The Wrap.

Planerne om at lave en film over de katolske præsters systematiske misbrug, der strakte sig over tre årtier og involverede mere end 100 børn, blev annonceret allerede i 2010.

“Spotlight” vil være i samme stil som klassikeren “Alle præsidentens mænd”, der handlede om journalisterne Bob Woodward og Carl Bernsteins afsløringer af Watergate-skandalen.

Rachel McAdams, Michael Keaton og Aaron Eckhart er også i forhandlinger om at spille med i filmen, der instrueres af Tom McCarthy.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: