Da “The Departed” fik premiere i 2006 og efterfølgende hev en Oscar-statuette hjem for bedste film, huserede der en del snak omkring en mulig sequel eller prequel – især eftersom filmen bygger over Hong Kong-hittet “Infernal Affairs”, som er en del af en trilogi.

Snakken om den potentielle efterfølger er nu igen taget op, da Mark Wahlberg i et interview kan give en opdatering på projektets status.

”De er stadig ved at udvikle den,” beretter Wahlberg. ”Hvis den kan blive bedre end den første, så er det fedt. Så vil jeg hellere end gerne være med. Jeg er ikke interesseret i bare at gå efter lønnen. Jeg er vild med ‘Godfather 2’, men på den anden side bryder jeg mig ikke om ‘Godfather 3’.”

Senest, der var nyt om projektet, forlød det, at Robert De Niro var udset til at slutte sig til en helt ny rollebesætning til fortsættelsen – hvor størstedelen af skuespillerne fra den første film også ville vende tilbage, hvis tingene gik glat for filmselskabet.Vis kommentarer (14)
Gravatar

#11 Ceepa 15 år siden

#10 nahh ikk nødvendigvis! jo de fleste fra 1'eren er døde.. Men det frarøver dem ikke for at lave Flash backs til 1'eren, osv...
Gravatar

#12 MOVIE1000 15 år siden

The Derparted er en af de mest kedelige film jeg har set faldt i søvn efter 30 min haha sagde til Sterio Studios at den ikke virkede også fik jeg den byttet
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#13 filmz-gentlemanfinn 15 år siden

#12 sjovt nu giver din holding til National Treasure meget mere mening..
Gravatar

#14 metabolid 15 år siden

#13 lol

Departed 2 bliver for meget af det samme. 1eren er tops så hvorfor?!?

Skriv ny kommentar: