Traileren til ‘Borderlands’ er landet.

Den højt forventede filmatisering af den elskede videospilserie, ‘Borderlands’, har endelig udgivet sin længe ventede trailer, og nu kan vi endelig få et glimt af det stjernespækkede cast som de elskede spil karakterer. Filmen er instrueret af Eli Roth og baseret på det populære spil fra 2009 udviklet af Gearbox Software, lover ‘Borderlands’ at være en forrygende tur gennem det kaotiske og farlige univers af Pandora. Filmen er produceret af Gearbox Studios og 2K som er har været med til at producere spillet. Filmen er distruberet af Lionsgate Films.

Ifølge distribuering selskabet Lionsgate Film beskriver de filmen således: Handlingen følger Lilith, en berygtet lovløs med en mystisk fortid, der tøvende vender tilbage til sin hjemplanet Pandora for at finde datteren af universets mest magtfulde skurk, Atlas. Lilith danner et alliance med et uventet hold bestående af Roland, en tidligere elitelejesoldat, der nu søger efter forløsning; Tiny Tina, en vild barnedemolitionist; Krieg, Tinas muskelbundne og sprogligt udfordrede beskytter; Tannis, videnskabskvinden med et skrøbeligt greb om forstanden; og Claptrap, en vedholdende sarkastisk robot. Disse usandsynlige helte må kæmpe mod fremmede monstre og farlige banditter for at finde og beskytte den savnede pige, der måske besidder nøglen til utænkelig magt. Universets skæbne kunne være i deres hænder, men de vil kæmpe for noget mere: hinanden.

Støbt af et imponerende ensemble af talentfulde skuespillere, herunder:

  • Cate Blanchett som Lilith
  • Kevin Hart som Roland
  • Jack Black som stemmen bag Claptrap
  • Edgar Ramírez som Atlas
  • Ariana Greenblatt som Tiny Tina
  • Florian Munteanu som Krieg
  • Gina Gershon som Mad Moxxi
  • Jamie Lee Curtis som Dr. Patricia Tanni

Eli Roth, der co-skrev manuskriptet med Joe Crombie, har lovet at bringe spillets karakterer og atmosfære til live på en måde, der vil tilfredsstille både hardcore fans og nye tilhængere af franchisen. Med en blanding af spænding, humor og hjertegribende øjeblikke, ser ‘Borderlands’ ud til at blive en af sommerens mest omtalte film.

Vi kender nok bedste Eli Roth for sine blodige torture-porn film som ‘The Green Inferno’ og ‘Hostel’, så det bliver spændende at se ham håndtere et anerkendt univers til et bredt publikum.

‘Borderlands’ har premiere d.9 August 2024.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: