Kevin Feige har længe teaset det. At efter “Avengers 4” så vil Phase 3 ikke bare blive erstattet af en helt ‘normal’ Phase 4. Der kommer til at ske noget nyt – Marvel Cinematic Universe slutter snart i den form, som vi kender det i dag.

Se også: Marvel-instruktører lover store overraskelser: Meget på spil i “Avengers 4″

Marvel-chef Kevin Feige taler nu åbent om, at “Avengers 4” ikke bare afrunder Phase 3, men alle de tre første faser, der kulminerer i 2019:

”Vi fokuserer kun på de film, som vi arbejder på nu, der fører os hen til ‘Avengers 4’ i 2019. Og så fokuserer vi på at føre de på det tidspunkt 22 film, der deler narrativ, til en afslutning på en tilfredsstillende måde,” siger Feige til Uproxx.

Men det bliver ikke enden på Marvel Studios og fortællingerne om de elskede helte. Bare rolig, Feige & Co. har idéerne klar:

”Hvor fortsætter vi efter det? Selvfølgelig fortsætter vi efter det. Og selvfølgelig har vi idéer til, hvor vi skal fortsætte hen.”

Flere af de ældre Marvel-stjerner har snart kontraktudløb, så der har længe været spekuleret i, om nye, yngre kræfter skal til efter “Avengers 4”. Det må tiden vise.

“Avengers 4” får premiere d. 2. maj i 2019.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (9)
Gravatar

#1 Geekalot 6 år siden

Selvfølgelig stopper de ikke, ikke så længe der er penge i det. Men vil dog gerne se hvem de kan få til at overtage Iron Man dragten efter RDJ.. Er nogle stykker der vil være mere eller mindre umulige at erstatte med yngre skuespillere.
Gravatar

#2 Mejse 6 år siden

#1 må indrømme jeg hellere så andre helte, der er nogen som bare ikke kan erstattes.
Gravatar

#3 pow9199 6 år siden

Har de virkelig kun lavet 22 film
Gravatar

#4 cookiedude91 6 år siden

Samler genet kommer lidt op i mig nu. Glæder mig til at købe den samlede bluray boks med alle 22 film :D men fedt at de arbejder mod en afrunding og nye historier
Gravatar

#5 spedisci 6 år siden

Det stemmer vel meget godt overnes med tegneserierne - at Infinity War giver en ny kontinuitet og mulighed for at gennemtænke heltenes ophav, personlighed m.v. Dog har jeg personligt aldrig rigtig brudt mig om dette i tegneserierne. Men filmene har jo en mere naturlig udløbsdato jvf. skuespillerne bliver ældre, så jeg håber de får det til at fungere, MCU leverer ikke filmiske mesterværk, men jeg har følt mig godt underholdt 75% af tiden jeg har brugt med deres film. Der er i hvert fald ingen tvivl om det er den omgange "superhelte på film" der er mest vellykket og har tilfredsstilelt både fans og mainstream publikum bedst.
Gravatar

#6 Alex- 6 år siden

Det med faser er da også noget fis. Ingen ville vide at de eksisterede hvis ikke Marvel ville blive ved med at huske os på det. De kommer til at fortsætte som før, blot mere frit hvor alle filmene ikke behøver at kædes sammen, men mon ikke de bliver det alligevel på et tidspunkt.
Gravatar

#7 Mejse 6 år siden

#6 faser giver som sådan rigtig god mening, det er den eneste rigtige måde at holde styr på et film universe med 20+ film, at det ikke er så relevant for os forbrugere ændre ikke på det :)
tror nu de fortsætter med sammenhæng andet giver ikke som sådan rigtig mening, når det er crossover filmene der har tjent mest.
Gravatar

#8 Alex- 6 år siden

Mejse (7) skrev:
#6 faser giver som sådan rigtig god mening, det er den eneste rigtige måde at holde styr på et film universe med 20+ film, at det ikke er så relevant for os forbrugere ændre ikke på det :)
tror nu de fortsætter med sammenhæng andet giver ikke som sådan rigtig mening, når det er crossover filmene der har tjent mest.


Absolut, det giver mening for Marvel internt, men ville det ændre på forbrugerens oplevelse om de var delt op i faser eller ej? Jeg synes selv at jeg er ret garvet indenfor MCU, men jeg kunne ikke være mere ligeglad med hvilke film tilhøre hvilke faser, eftersom der som sådan ingen forskel er på faserne.
Gravatar

#9 Mejse 6 år siden

#8 nope som jeg også sagde, er ikke så relevant for os :) bare det er langt fra noget fis :)

Skriv ny kommentar: