Marvel Studios sætter nu datoer på deres seks MCU-film med premiere i 2021 og 2022.

Den såkaldte Phase 3 slutter med “Avengers 4” i 2019. Derefter begynder “Phase 4, der starter med “Spider-Man: Homecoming 2” til næste sommer. Men hvad så derfra?

Vi ved, at “Guardians of the Galaxy Vol. 3” kommer i 2020, men nu lægger Marvel Studios altså planer helt frem til og med år 2022.

Det er The Hollywood Reporter, der afslører de seks datoer for Marvel-film i 2021 og 2022.

Således fortsætter Marvel stilen med tre MCU-film om året. De nye datoer er 7. maj, 30. juli og 5. november i 2021 samt 18. februar, 6. maj og 29. juli i 2022.

Dermed satser Marvel Studios på, at superhelte-bølgen vil fortsætte. Således har Marvel-chef Kevin Feige da også udtalt, at ingen bliver trætte af superhelte.

Hvilke seks film bliver der så tale om? Et godt bud er “Black Panther 2”, “Spider-Man 3”, “Doctor Strange 2”, “Captain Marvel 2” og så solofilmen om “Black Widow”.


Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Bachone 2 år siden

meget godt bud, men hvad så med selve Avengers filmene, gad vide hvad der bliver af dem, det er jo dem man sådan set venter mest på når de alle samles.
Gravatar

#2 Tyler Durden 2 år siden

Bachone (1) skrev:
meget godt bud, men hvad så med selve Avengers filmene, gad vide hvad der bliver af dem, det er jo dem man sådan set venter mest på når de alle samles.


Nej, det gør MAN sådan set ikke. Bliver faktisk godt når Avengers-cirkusset er ovre. Selv om der naturligvis skal være plads til denne slags film, og dem der foretrækker dem. Film som Logan, derimod, med samme rå stemning, ville være værd at vente på. Den bedste superhelte-film længe, synes jeg. Ikke noget med MAN, hér :-)
"I love the smell of napalm in the morning..."
Gravatar

#3 Bachone 2 år siden

#2 det er vel smag og behag :)
jeg ved ved min søn at jo flere superhelte jo bedre, og tjah må da indrømme det giver også lidt ekstra ved mig.

Skriv ny kommentar: