Warner Bros. har erhvervet rettighederne til den kommende spionroman “Dead Spy Running”, skrevet af den britiske forfatter Jon Stock. Filmselskabet har samtidig sat instruktøren McG, der stod bag “Charlie’s Angels” og den kommende “Terminator Salvation”, til at instruere projektet, der efter planen vil fungere som en start på en hel filmfranchise.

Bogen, der er den første i en trilogi, tilsigter at genopfinde spiongenren og er historien om en nytrænet spion i en historie, der blander elementer fra “The Bourne Identity” med John Le Carres værker. “Dead Spy Running” vil ramme de engelske boghandlere i 2009.

McG, som skal instruere mindst den første af filmene, vil fungere som producer sammen med Jeanne Allgood gennem deres produktionsselskab Wonderland Sound and Vision.


Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 sovsekande 11 år siden

Jaja...typisk at de skal efterligne bourne...og det er kun for at tjene penge!
Gravatar

#2 filmz-Bruce 11 år siden

John Le Carré nævnt i samme artikel som McG?!?! Det havde jeg kun troet muligt, var førstnævnte blevet kørt ned af sidstnævnte!

Hvís McG skal blande elementer fra John Le Carrés bøger, så må det være fra prologen, "once upon a time" og epilogen, "and that concludes ...". Manden ville ikke fatte en dyt af resten! Det bliver nok sort, hvidt og en anelse rødt ... måske ligner det lidt, Sin City, Max Payne og Spirit.
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140

Skriv ny kommentar: