Der er visse film, der på forskellige tidspunkter er undervejs, men tilsyneladende er der ingen, der taler om dem som sådan.

‘Wolfs’ synes at passe perfekt til den beskrivelse, da ikke meget er kendt om den kommende thriller, hvor plottet holdes hemmeligt.

Med George Clooney og Brad Pitt i hovedrollerne, er ‘Wolfs’ sat til at komme i biograferne til efteråret med premiere den 20. september.

Den psykologiske thriller markerer det første samarbejde mellem Pitt og Clooney siden ‘Ocean’s Eleven’-serien og ‘Burn After Reading’. Som en del af filmens promotionskampagne har Sony udgivet en teaser, der viser parrets genforening på skærmen.

Optagelserne til ‘Wolfs’, som har disse to A-list stjerner med, blev filmet i New York. Filmen er skrevet og instrueret af tre-gange Spider-Man instruktør Jon Watts, og ved siden af Clooney og Pitt medvirker Oscar-nominerede Amy Ryan, Poorna Jagannathan fra ‘Never Have I Ever’ og Austin Abrams fra ‘Euphoria’. ‘Wolfs’ blev først annonceret tilbage i 2021, og dens fremkomst udløste en gammeldags budkrig blandt adskillige studier.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 catchme 2 uger siden

Har lige set trailer til den, Zlatko Buric er også med i den. Den ser jeg meget frem til

Skriv ny kommentar: