Forfatteren Neil Gaiman gav igennem Twitter en opdatering på sit arbejde i filmverdenen. Han fortalte her, at han igen er begyndt at arbejde på et manuskript til filmatiseringen af sin egen roman “Anansi Boys”.

“Anansi Boys” omhandler Charles Nancy, der er bosiddende i London, og som midt i forberedelserne til sit bryllup får nyheden om sin fars død i Florida. Da han tager til begravelsen, får han efterfølgende en mystisk besked om, at faren i virkeligheden var en inkarnation af en afrikansk gud.

Gaiman arbejder på manuskriptet for Warner Bros. Ingen instruktør er pt. tilknyttet projektet. “Anansi Boys” foregår i samme univers som Gaimans “American Gods”, som flere instruktører ifølge Gaiman har vist stor interesse for, men ingen af dem har kunnet give et godt bud på historien som film.

Animationsfilmen “Coraline og den hemmelige dør”, der er baseret på Gaimans “Coraline”, får dansk premiere 12. juni.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 filmz-Lucsen 14 år siden

Ked af at sige det... men det sker aldrig, det er simpelthen for mærkeligt, detsuden så er det næsten umuligt at lave flash forward på film.
Gravatar

#2 filmz-Kaffekongen 14 år siden

American Gods er en genial bog.... men ikke helt nem at lave til film. Kunne dog godt tænke mig at se daniel day lewis som mr. wednesday.
----------------------------------------
Hail to the King, baby! -Ash
billed af dvd-samling: http://www.absolute.cc/_borders/23_20a.jpg
Gravatar

#3 Michael Andersen 14 år siden

Premieren på "Coraline og den hemmelige dør" er flyttet til den 12. juni.
Smile, you son of a bitch!
Gravatar

#4 rockysds 14 år siden

#3 Tak for info. Jeg har rettet det.
There was no bullshit, no arty pretensions. "Doug," he'd say when we were doing Written on the Wind, "Give me some bosom."
Gravatar

#5 Michael Andersen 14 år siden

Det var hurtigt :)
Smile, you son of a bitch!
Gravatar

#6 filmz-Grevefar 14 år siden

Ja det er svært med Gaimans bøger at omkonvertere dem til det filmiske medie. Indtil videre synes jeg dog, at de fortællinger hvor han oftest selv har haft en finger med i spillet har været forsvarlige.

Jeg har ikke læst Anansi Boys, men kun hørt om dens tilknytning til American Gods. Sidstnævnte er en af de bedre bøger jeg har læst her på det sidste. Jeg kunne endda bedre lide den end Neverwhere.

Skriv ny kommentar: