Sæson 3 af “The Rain” består af seks afsnit – premiere til august.

Sidste sæson af “The Rain” er på vej. Sæson 3 fortsætter, hvor anden sæson sluttede.

Simone og Rasmus er uenige om, hvordan menneskeden skal reddes. Rasmus vil inficere alle med selv samme beta-version af virusset, der gjorde ham til et overmenneske – mens Simone insisterer på, at der må findes en kur.

Nu er spørgmsål, om det mon vil lykkes dem at lægge deres forskelligheder på hylden for at gøre det rigtige?

De medvirkende i Sæson 3 inkluderer igen Alba August (Simone), Lucas Lynggaard Tønnesen (Rasmus), Mikkel Boe Følsgaard (Martin), Sonny Lindberg (Jean), Lukas Løkken (Patrick), Clara Rosager (Sarah), Evin Ahmad (Kira), Nathalie Madueño (Fie), Johannes Kuhnke (Sten).

Nye navne på rollelisten er Rex Leonard (Daniel), Cecilia Loffredo (Luna), Henrik Birch (Lars) og Annemette Andersen (Trine).

Læs også ‘Dårligdommerne tager tykt pis på Sæson 2-teaser til “The Rain”‘.

Sæson 3 af “The Rain” får premiere den 6. august.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 The_Corrector 1 år siden

Utroligt det bras får en 3 sæson, endnu mere utroligt er det, at folk er dumme nok til at se det bras.
Gravatar

#2 Kebabfar88 1 år siden

Så folk er simpelthen dumme fordi de ikke har samme smag som dig. Fed holdning...
Gravatar

#3 Geekalot 1 år siden

#1 Giver dig ret, men smag er forskellig :)
Gravatar

#4 Ryder666 1 år siden

Må indrømme, at jeg ikke gad at se mere end et afsnit. Den virkede simpelthen uudholdelig, i hvert fald, efter min mening. Og hvor er jeg dog træt af over-ambitiøse skandinaviske produktioner, der desperat higer efter et bredt publikum ved f.eks at give den en engelsk, eller mere international titel, specielt hvis der tales dansk, svensk eller norsk i den, som er modersproget. Find dog en titel på eget sprog, der passer til filmens handling. Havde bedre kunne acceptere "regnen" end "The Rain" hvor der igen tyder på at der er stjålet kildemateriale fra allerede eksisterende produktioner. Kan dog ikke komme med eksempler pt. Det er okay at lade sig inspirere, men ligefrem at tyvstjæle fra Hollywood, er ikke okay. Kan godt ske at hollywood gør det samme, men de har til gengæld budget og mere stil, og i langt de fleste tilfælde, gør de det mere til deres eget, fremfor dansk gylle med engelsk titel=Hollywood-wannabe.

Skriv ny kommentar: