Forleden bragte Filmz.dk historien om, at chefen for HBO ikke troede på binge watching, hvor seeren selv bestemmer, hvornår man vil se tv – som koncept. Det er Netflix-chefen Reed Hastings ganske uenig i. Tiden, hvor tv bestemmer for seeren, er slut, mener Netflix-chefen.

Se også: HBO-chef tror ikke på binge watching

Det er Digital Trends, der bringer Reed Hastings syn på tv-fremtiden, som slet og ret erklærer det almindelige flow-tv for dødt inden for 20 år:

”Jeg plejer at sammenligne linært flow-tv med fax-maskinen. I 80’erne og 90’erne var den fantastisk, men så begyndte man at kunne vedhæfte filer til emails, og så var fax-maskinen ikke fantastisk mere,” siger Hastings, inden han slår sin pointe fast:

”Flow-tv ændrede samfundet totalt, men nu findes der noget bedre: Internet-tv.”

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (17)
Gravatar

#11 Laziter 7 år siden

Det lyder ikke helt skævt.
Jeg har fravalgt TV-signlet til min bopæl. Jeg betaler det dog stadig over huslejen, men det bliver så modregnet i min internet-regning.
Flere i min omgangskreds ønsker at gøre det samme, men hos Yousee kan dette åbenbart ikke lade sig gøre (her bliver jeg svært glad for Waoo).
Jeg har ikke ejet et TV i flere år, savner skam heller ikke et. Jeg vil selv styre hvad jeg vil se og hvornår jeg ser det. Det koser jo selvfølgelig så på abonnement til flere streaming-tjenester, men fordelen ved selv at kunne bestemme gør det hver en krone værd.
I don't believe it! Two barrels, and he's going down again!
Gravatar

#12 Gasivodo 7 år siden

#11 Så De ejer en skærm, men IKKE et TV? Samt medielicens er djævlens værk, ing?

"..are there any women here today?.."

'Life of Brian'(1979) = fra dengang, man GODT måtte... :-(
Gravatar

#13 Geekalot 7 år siden

Betaler heller ikke licens og har ikke tænkt mig at gøre det :) betaler heller ikke vægtafgift for jeg har mulighed for at købe en bil :)
Gravatar

#14 Laziter 7 år siden

#12 - Jeg ejer ikke TV, men jeg har da internet. Ja det er da medielicens-pligtigt, men jeg betaler det ikke. Det er et valg jeg har truffet og det står jeg ved. Jeg vil ikke betale fuld pris for det, når jeg ved at en familie på 4-5 stk. kun betaler for en person, men måske har TV/computer for hver person. Det kan da ikke være rimeligt.
I don't believe it! Two barrels, and he's going down again!
Gravatar

#15 Geekalot 7 år siden

#14 du skal heller ikke betale for det hvis du ikke bruger noget af det DR har at udbyde vil jeg mene. Derfor jeg har valgt at jeg ikke vil betale til dem.
Gravatar

#16 Gasivodo 7 år siden

Post #12 = HARDCORE warriors!
Gid jeg havde testikler som jer!
"..are there any women here today?.."

'Life of Brian'(1979) = fra dengang, man GODT måtte... :-(
Gravatar

#17 kenze2288 7 år siden

Slein (8) skrev:
Så kunne det jo være rart, at man kunne se Netflix på sit Samsung "Smart TV" købt i dec. 2011. Jeg kunne indtil for 1 måneds tid siden; men nu er der bare sort skærm, når jeg prøver, at starte. Alting skal være så p....smart nu til dags, og hjælp er der ikke at få, hverken fra Samsung eller Netflix :-(


Prøv at tage et kig her http://www.tomsguide.com/answers/id-2058032/samsun... der er en del forskellige løsnings forslag.

Skriv ny kommentar: